Rossignol trasllada l’esperit de la competició a la pista d’esquí gràcies a la seva nova gamma d’esquís de pista REACT. Un esquí totalment pensat per a esquiadors que busquen velocitat i viratges àgils i ràpids. Rossignol ha incorporat el COMPACT RACE dels seus esquís de competició per proporcionar als REACT una “potència instantània que et permet aconseguir grans velocitats amb molt poc esforç.

Aconsegueix un ritme inigualable i viratges perfectes gràcies a la nova tecnologia Flex Tip que permet una fàcil acceleració dins i fora de les corbes. Aquesta tecnologia està situada a l’espàtula i cua de l’esquí oferint una entrada més ràpida als revolts aconseguint una acceleració instantània pràcticament sense esforç. Els React aporten un control natural de l’esquí i un excel·lent equilibri entre potència i velocitat ideal per a esquiadors de nivell mitjàavançat, que busquen un esquí tècnic i exigent, però sense necessitat de ser d’alta gamma.

REACT R8 TI SPX 12 KONECT GW (PVP. 739€)

Els nous REACT R8 Ti traslladen l’esperit de competició a les pistes. La tecnologia Flex Tip està dissenyada per als esquiadors en pista més entusiastes que busquen potència immediata i viratges perfectes, i et permet accelerar fàcilment i arribar a un ritme sense esforç perquè rendeixis a l’màxim. Amb la construcció millorada dels Ti sentiràs com flueixen la potència equilibrada, la velocitat, l’adherència i el control.

REACT R8 HP NX 12 KONECT GW B (PVP. 579€)

Descobreix els nous React R8 HP. L’edició HP, compta amb un nucli que va de l’titanal a el carboni i el basalt, i que proporciona una potència immediata i un ritme sense esforços als esquiadors avançats. Màxima precisió en neu dura i excel·lent acceleració en els viratges gràcies a la tecnologia Flex Tip. El seu disseny On-Trail Rocker combina la facilitat dels viratges amb una potència i adherència explosius. La construcció LCT adapta la tecnologia Line Control per a gaudir d’una sensació menys rígida i redueix la contraflexió per augmentar el control. L’aliatge de carboni proporciona una flexió, adherència i absorció de vibració equilibrats per a una potència màxima.

REACT R6 COMPACT XPRESS 11 GW (PVP. 499€)

El nou React R6 Compact està dissenyat per a esquiadors de nivell avançat a intermedi, i proporciona la màgia de l’esquí parabòlic. La tecnologia Flex Tip facilita l’acceleració durant i després dels viratges, ajudant-te a aconseguir un ritme immediat. La seva construcció amb els cants exteriors reforçats amb carboni garanteix una subjecció i rebot forts per trobar el teu ritme. Màxima precisió en neu dura. El cant extragran permet realitzar un carving potent.

NOUS ESQUÍS NOVA, ESPECÍFICAMENT DISSENYATS PER ELLES

Els Nova són una elegant combinació de precisió, agilitat i estil atrevit i femení. Aquests esquís han estat dissenyats per a esquiadores avançades que volen lliscar per la neu amb estil i elegància. Amb la tecnologia LCT, els Nova ofereixen una potent precisió i capacitat de resposta. Màxima comoditat i control instantanis, gràcies al seu rendiment adaptatiu capaç de crear el viratge perfecte.

 

NOVA 10 TI XPRESS W 11 GW B83 (PVP. 759€)

Els esquís de pista Nova 10 són una elegant barreja de precisió, agilitat i estil femení per a esquiadores de nivell avançat. El seu disseny ofereix una comoditat immediata i permet realitzar la tècnica de l’carving sense esforços. A més, la seva construcció inspirada en els models de competició compta amb una flexió suau que permet anar de cant a cant de manera fluïda i amb potència per fer un viratge perfecte. Gran precisió en neu dura i el seu disseny On-Trail Rocker combina la facilitat de viratge amb una potència i adherència explosius. El cant extragran permet realitzar un carving potent i les capes de titanal absorbeixen la vibració i transfereixen tota la potència a l’esquí.

NOVA 8 CA XPRESS W 11 GW B83 (PVP. 659€)

Els nous esquís Nova 8 són uns esquís per a esquiadores de nivell mitjà-avançat. El disseny de l’Carbon Alloy Matrix inspirat en els models de competició combina una flexió suau amb un control fàcil de l’esquí que et permetrà lliscar còmodament en tots els girs.

NOVA 6 XPRESS W 11 GW B83 BK (PVP. 529€)

Llença’t a per un altre gran dia d’esquí amb els nous Nova 6. Aquest esquí de dona per nivell intermedi ofereix un control d’el cant intuïtiu per a un carving sense esforç. La flexió suau i el fluid maneig t’ajudaran a millorar les teves habilitats i fer viratges perfectes. La flexió activa proporciona una sensació de resposta ràpida per tenir un control intuïtiu. Potència de carving gràcies a el cant extragran de l’esquí.