La temporada d’esquí està arribant a la seva fi i ho fa amb bons gruixos de neu i previsions de noves nevades

Sempre es diu que és important que les històries tinguin un inici esperançador, pèrò més ho és encara que el desenllaç sigui feliç. Després d’una temporada amb alts i baixos, les estacions d’esquí que resten obertes –Port del Comte per exemple aquest dijous ja ha tancat la paradeta- afronten la Setmana Santa i la fi de la campanya amb optimisme.

L’ocupació és molt bona, hi ha neu i a més s’anuncien noves evades, tal com apunten els companys de MeteoPirineus. Així, per exemple, divendres s’esperen nevades al Pirineu occidental, que entre el migdia i tarda podrien arribar a altres indrets del Pirineu més central i oriental, amb la cota de neu a uns 2100m.

Per dissabte s’espera una jornada primaveral i per diumenge una jornada passada per pluja i neu al Pirineu. “La majoria de mapes donen entre 20mm i 50mm, però alguns mapes donen un bon temporal de pluja i neu, amb registres que podrien fregar els 100mm només en aquesta jornada. La cota de neu baixant cap a 1500m. Ambient més fred. Continua el fort vent del sud”, assenyalen a MeteoPirineus.

Recordem que Port Ainé, Espot Esquí i Baqueira Beret han anunciat que donaran per tancada la temporada i Boí Taüll el dia 14.