Amn el tancament de les estacions d’esquí, a ningún s’ha li escapa que molt probablement hi hagi algunes persones que vulguin gaudir d’una estació d’esquí ‘fantasma’, especialment les persones que els hi agrada la neu, com per exemple aquelles que acostumen a fer excursions amb raquetes de neu o esquí de muntanya, ja que no requereixen de la necessitat d’un forfet que enfili fins dalt de les estacions d’esquí per gaudir de la neu.

La temptació aquests dies per a un esquiador de muntanya és gran, ja que disposa en estacions com Vallnord de circuits per a la pràctica deu seu esport degudament marcats, amb circuits per a tots els nivell, sense la presència de la resta d’usuatis habituals de les estacions i amb bona neu, ja que a la que ja hi ha es preveu que es sumi en breu de nova i fresca.

Davant aquest panorama, centres hivernals com Vallnord-Pal Arinsal, recorden la necessitat aquests dies de romandre a casa davant la pandèmia del coronavirus. I ho fan amb aquestes paraules: “Aquests dies, evitar realitzar qualsevol activitat a l’aire lliure com #skimo, #ciclisme, #escalada, entre altres. Intentem evitar qualsevol incident que pugui saturar els serveis sanitaris. Aquests dies #quedatacasa. #vallnordpalarinsal #skiandbike“.

Missatge semblant al de la Bombers: “Estem en estat d’alerta a causa del #coronavirus; això implica restricció de moviments. Fem només les activitats essencials. Mentre duri aquesta situació excepcional, actuem amb seny i deixem de banda les activitats de lleure, també, al medi natural #joemquedoacasa #bomberscat