Fins a 9 esportistes espanyols de la RFEDI participaran aquesta setmana a les diferents disciplines de la Copa del Món. Destaca l’inici de Queralt Castellet i Lucas Eguibar ferms candidats per aconseguir el Globus de Cristall. També competiran Javi Lliso i Thibault Magnin a Freeski a la Xina; Oliver i Lucas Verdaguer a Moguls a Finlàndia; Álvaro Romero, Antoni Toledo i Bernat Ribera a Snowboard a França

Després del creixement en resultats dels darrers anys, l’hivern arrenca amb força per als esportistes espanyols de Copa del Món amb la participació de diversos arreu del món amb una representació que podria obtenir grans resultats en qualsevol de les modalitats.

Queralt Castellet es desplaça fins a Secret Garden (Xina), on va fer història per a l’esport espanyol, amb la medalla de plata olímpica aconseguida l’any passat. Després d?una preparació intensa a Nova Zelanda, Suïssa i Àustria, l’esportista espanyola arriba en un gran estat de forma.

A Snowboard, Lucas Eguibar del Movistar SBX Team, actual subcampió de la general de copa del món i doble diploma olímpic, i Álvaro Romero, 2n a la Copa del Món de SBX a Veysonaz i actual campió del món júnior, participaran al SnowboardCross previst per a l’estació francesa de Les Deux Alpes, amb Antoni Toledo i Bernat Ribera.

Javier Lliso i Thibault Magnin per part seva, participaran a Beijing, la capital Xina, a la prova de Big Air, lloc que els porta grans records pel fabulós diploma olímpic aconseguit per Lliso en els últims Jocs. Tots dos arriben després de disputar els Big Air de Chur i l’Slopestyle de Stubai, aquest últim, la setmana passada.

Els riders de referència actualment, els germans Oliver i Lucas Verdaguer, segueixen creixent a nivell competitiu i participaran a la Copa del Món de Moguls a Ruka, Finlàndia, després d’haver-ho fet a la prova FIS del passat dia 19 a l’estació sueca de Idre Fjall.

Calendari de les Copes del Món d’aquesta setmana:

BIG AIR a Beijing (Xina) 30 novembre – 2 desembre

-Javier Lliso FMDI / COLMR

-Thibault Magnin RFEDI

Snowboard SBX a Les Deux Alpes (França) 1-2 desembre

-Lucas Eguibar NKEF / DALTO

-Álvaro Romero NKEF / DALTO

-Antoni Toledo FCEH/BST

-Bernat Ribera FCEH / CSFC

Freestyle Moguls (Baches) a Ruka (Finlàndia) 2-3 desembre

-Oliver Verdaguer FCEH / LLIVI

-Lucas Verdaguer FCEH / LLIVI

Snowboard Halfpipe a Secret Garden (Xina) 6-8 desembre

-Queralt Castellet FCEH/CEMT

Més Info: www.rfedi.es