Queralt Castellet, la rider de Sabadell, ha estat la clara dominant en les classificatòries de la Copa del Món FIS i aconsegueix el seu pas a la final amb una ronda de 91,50 punts. Tan sols han passat cinc dies des que la rider de la RFEDI – Spainsnow, Queralt Castellet, es pengés l’històric bronze en els Campionats del Món d’Aspen i la de la de Sabadell ja ha tornat a la càrrega en el mateix pipe i per tot la part alta.

En aquesta ocasió per a les semifinals de la Copa del Món FIS que han tingut lloc a Aspen com a substitució a l’habitual competició prevista a Mammoth Mt., Califòrnia que va ser cancel·lada. I és que Queralt segueix imparable i ha tornat a competir amb el mateix gran nivell amb què ha estat fent-ho en totes les semifinals d’aquesta temporada, qualificant per a la final amb una comodíssima segona posició gràcies a dos grandíssimes rondes de 85,00 i 91 , 50 punts respectivament.

He tingut l’oportunitat de gaudir i fer una ronda molt còmoda que m’ha donat la segona posició per a les finals, així que diumenge a donar-ho tot

“Molt contenta amb aquesta classificació. Després de dos dies d’entrenaments amb males condicions, ha sortit el sol i el dia estava increïble. Després d’haver estat competint aquí la setmana passada, m’he sentit molt còmoda al pipe i he tingut l’oportunitat de gaudir i fer una ronda molt còmoda que m’ha donat la segona posició per a les finals, així que diumenge a donar-ho tot” , comenta Queralt emocionada.

L’acompanyen en els tres primers llocs, de nou, Chloe Kim en primera posició amb 93,25 punts i Maddie Mastro en tercera amb 86,50 punts, però cal destacar que Queralt ha estat la clara dominant ja que les nord-americanes no han corregut gran sort en les seves segones rondes, qualificades amb 17,75 i 26,50 punts respectivament.

Ara toca esperar per a les finals que tindran lloc aquest diumenge 21 de març – per a les que únicament hi ha sis riders classificades de les 26 que han competit avui – i en què es decidirà la guanyadora de el Globus de Vidre en aquesta peculiar temporada, en què la crisi sanitària únicament ha permès celebrar dues de les cinc o sis proves que normalment conformen el Circuit de la Copa del Món FIS.