És, sens dubte, l’obertura més esperada de la temporada. Puigmal 2900 obre aquest 25 de desembre, dia de Nadal, després de vuit anys de tancament; i ho fa d’una manera totalment renovada i compromesa amb el medi ambient. L’estació de neu i muntanya del Pirineu francès, situada als Pirineus Orientals, compta amb 18 pistes, 20 km de descens i 80 hectàrees de passeig gratuït. Ara reneix amb força i amb una filosofia nova basada en el ressort 4 estacions. Un projecte innovador i eco-responsable que ha portat als seus gestors a prescindir de la meitat dels remuntadors que hi havia fins ara, i a desmuntar els que ja no es faran servir per a repoblar amb arbres l’estació.

La bella transformació de Puigmal 2900

Amb una clara aposta basada en l’esquí de muntanya a l’hivern, i la mountain bike o BTT a l’estiu; més enllà d’un domini esquiable, Puigmal 2900 ofereix als esquiadors i amants de la natura reviure la muntanya més autèntica. Doncs, és l’estació d’esquí més alta dels Pirineus, amb un cim de pistes a 2700 m d’altitud i paisatges impressionants en estat pur, a 2900 metres sobre el nivell del mar.

Estrena el domini esquiable aquest Nadal

L’obertura del domini esquiable alpí està prevista pel dia de Nadal. Aquest dissabte, 25 de desembre, el Pare Noel anunciarà l’obertura de l’estació des del telecadira del Combe des Rameaux. Una data que marcarà un nou rumb per aquesta estació que té un gran potencial entre els amants de la natura, la neu i la muntanya. L’estació del Pirineu francès ofereix tres zones clarament diferenciades: zona lúdica, d’esquí alpí i freestyle.

A l’atesa d’obrir la resta d’àrees, la zona lúdica ja és oberta. Es tracta d’una zona d’aprenentatge en el front de neu, que ofereix diferents activitats com ara l’snowtubbing, els trineus tirats per gossos o l’accés a les rutes d’esquí de muntanya i als itineraris amb raquetes de neu. La porta d’entrada per gaudir dels grans paisatges i del veritable esperit de muntanya.

Inclosa en el nou forfet Neiges Catalanes

Puigmal 2900 s’uneix a les estacions de neu del Pirineu francès, veïnes (Cambre d’Aze, Font-Romeu Pyrénées 2000, Formiguères, La Quillane, Les Angles, Porté-Puymorens, Puyvalador i l’Station Nordique Capcir), i forma part de les nou estacions incloses al forfet de Les Neiges Catalanes; que permet esquiar 6 o 7 dies consecutius a preus reduïts o aconseguir el forfet de temporada amb un descompte del 15%.

Amb la incorporació de Puigmal 2900, el forfet de les Neiges Catalanes inclou una àrea esquiable amb 200 km d’esquí alpí, 450 km de nòrdi­c i 265 km de recorregut marcat per a raquetes de neu. Els preus oscil·len entre els 211 € del forfait de 6 dies per a joves i estudiants, als 617 € del forfet anual per a adults.

INFO: www.neigescatalanes.com

Dates d’obertura i tancament de Puigmal 2900: del 18/12/2021 al 27/3/2022

INFO: info@puigmal2900.com I www.puigmal2900.com

Reserves per al mushing: +33 06 75 36 61 94

P.V.P.: forfet de dia, cap de setmana 28 € (adults), 22,50 € (edats compreses entre 5 i 17 anys); forfet de temporada 336 € (adults) i 270 € (entre els 5 i 17 anys); Promo Famille+ 22,50 € (tota la família esquia a preu reduït durant tota la setmana); 1 dia de debut a la neu (front de neu per a debutants) 10 €; forfet gratuït per a menors de 5 anys, amb justificant obligatori.

Sobre l’Agènce des Pyrénées

Inspirar, entusiasmar i promoure el desenvolupament en el macís pirenaic francès basat en els seus actius naturals, patrimonials, econòmics i humans, és el propòsit de l’Agènce des Pyrénées creada el passat 1 de gener 2021. La nova institució agrupa les regions d’Occitanie Pyrénées / Méditerranée i Nouvelle-Aquitaine, els sis departaments dels Pirineus francesos i totes les estacions de muntanya des del Mediterrani a l’Atlàntic.

Sobre els Pirineus francesos

Patrimoni Mundial de la Unesco, els Pirineus francesos constitueixen la destinació d’hivern en majúscules. Les seves 45.707 hectàrees de superfície alberguen cims tan emblemàtics com ara el Pic du Midi, Midi d’Ossai o Grand Tourmalet; el circ glacial de Gavarnie; i més de 1.000 pistes d’esquí emblemàtiques i 15 spas amb aigües que brollen a més de 30o C a l’hivern. Aquest fet fa dels Pirineus francesos, la destinació de l’Ski & Spa. www.lespyrenees.net