Una meteorologia esplèndida i uns gruixos de neu generosos per l’època han permès un pont de desembre amb un esquí i snowboard d’alta qualitat en les quatre zones de l’estació (Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver) amb una alta afluència que ha fregat els 50.000 visitants de divendres 6 a diumenge 8.

(GALERIA DE FOTOS: Les imatges del Pont de la Puríssima a Baqueira)

Amb la pràctica totalitat de les pistes obertes i tots els remuntadors en funcionament el pont de 2019 serà recordat com “de manual” gràcies a una meteorologia que ha acompanyat durant tots els dies amb temperatures que, sense ser excessivament fredes, han permès mantenir la neu d’una molt bona qualitat de la qual han gaudit gran quantitat de turistes i esportistes arribats, fonamentalment, de tots els racons d’Espanya a més del sud de França.

Amb uns gruixos màxims en cotes altes de 90 cm i unes pistes trepitjades al detall durant tot aquest cap de setmana llarg dels visitants de Baqueira Beret han pogut gaudir del renovat Baqueira Bar 1500. En aquest cèntric establiment dissabte es va celebrar una sessió a càrrec del DJ Fonsi Nieto que va deixar clar que l’après ski va l’alça a la Val d’Aran.