Marxa Glòria, deixant un dels temporals d’hivern més durs dels darrers anys, amb precipitacions històriques en algunes zones i una nevada espectacular a tot el Pirineu i exagerada al Pirineu Oriental, tal com explica als eu web Meteo Pirineus.

Ara el cap de setmana es presenta força estable, però el perill d’allaus molt alt o extrem depenent de la zona.

[MIRA LA NEU QUE HA DEIXAT GLORIA A LES ESTACIONS D’ESQUÍ]

LA PREVISIÓ:

Divendres 24 de gener: Poc a comentar després de tants dies d’enrenou! Domini del sol, ambient fred i atenció amb el gel al matí, la humitat a terra i carreteres d’aquests dies, podrà glaçar durant la matinada amb el cel ras.
Vent força encalmat i fred d’hivern. Calma després de la tempesta.
Atenció amb les allaus! El gruix de neu nova és MOLT important.

Dissabte 25 de gener: Un dia amb força núvols, però ben poques precipitacions! Cel mig tapadot tota la jornada, amb clarianes, però que al vespre podrien arribar a donar alguns ruixats, de neu a uns 1000m. Si és que arriben, ben poca cosa. Continua l’ambient fredot. Vent del SW, moderat a cotes altes.

Diumenge 25 de gener: Les clarianes aniran guanyant terreny als núvols, i tindrem un dia força estable. No s’esperen precipitacions. Fresca i poc vent.

Tendència pels pròxims dies: Tenim unes quantes jornades de temps tranquil, ja toca després de tantíssima neu i pluja! Bona notícia per recuperar el cabal normal dels rius i fer que el mantell de neu s’estabilitzi.

* Informació facilitada per Meteo Pirineus