La prioritat de les estacions d’esquí catalanes és la salut dels seus visitants, dels seus treballadors i de totes les persones que viuen a l’entorn.

De cara a l’hivern 2020-2021, les estacions catalanes han treballat per poder obrir les estacions amb el màxim de garanties per a totes les persones, per tal d’evitar contagis i garantir una experiència enriquidora gaudint a la muntanya.

Les estacions d’esquí ens comprometem a donar suport i col·laboració als agents locals per a mantenir l’èxit del passat estiu la propera temporada d’hivern.

Les estacions d’esquí: un entorn segur – amplis espais oberts en zones de molt baixa contaminació

La major part del temps que es passa a una estació d’esquí es passa a l’aire lliure, baixant per les pistes.

Les estacions d’esquí catalanes ofereixen 466 kilòmetres de pistes d’alpí, 205 de nòrdic i 100 d’itineraris per raquetes, totes perfectament tractades i senyalitzades per gaudir de la modalitat que més s’adapta a les preferències dels seus visitants.

Les mascaretes facials, inclosos els buffs, ulleres, guants i cascos són peces estàndard de l’equipament d’esquí o snowboard.

La seguretat de l’esquí i el snowboard requereix que els practicants es respectin mútuament i es donin espai entre ells i altres usuaris. Els esquiadors i snowboarders segurs han de deixar espai entre altres practicants.

Els remuntadors són un mitjà de transport segur: per la curta durada dels trajectes, perqué en la gran majoria dels casos es fan a l’aire lliure i els viatgers van ben protegits

Els riscos dels trajectes en remuntadors són mínims per…

  • Trajecte a l’aire lliure
  • Mascareta obligatoria
  • Trajectes gairabé sempre inferiors a 10 minuts
  • A l’itinerari es crea un flux d’aire direccional cap enrera constant.
  • Les distáncies entre cadires o perxes són de 15 metres o superiors
  • Màxima capacitat + màxima velocitat = mínim temps d’espera a la cua

Cuiden dels interessos dels seus visitants

Les estacions posaran en marxa una política comercial que dona garanties de compensació als compradors de forfaits de temporada en cas que no s’hagin pogut amortitzar per causes degudes al Covid-19. Cada estació ho ajustará a la seva política comercial.

La salut és la seva prioritat, però que la Covid-19 no es propagui és responsabilitat de tots

Disfruta dels esports de neu

Sigues responsable

Cuida’t, per tu i pels altres

Mascareta – Distància -Higiene de mans

*Informació facilitada per l’Acem, Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activitats de Muntanya