Amb la instal·lació del nou telecadira, l’estació d’Espot continua apostant per la dinamització del territori i per la promoció del valors associats a les estacions de muntanya, com són la biodiversitat, el paisatge, la natura, l’esport, la salut i el lleure en família.

Ubicada al Pallars Sobirà, l’estació d’Espot és la porta d’entrada al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i contribueix clarament a la divulgació i al coneixement d’aquest espai natural, així com a la divulgació del paisatge i de la cultura del Pirineu. Poder gaudir del territori esdevé un eix cabdal de l’estratègia de les estacions de muntanya d’FGC, que aposten per la promoció del territori més enllà de les activitats que es poden fer a la mateixa estació i per la seva diversificació. D’aquesta manera, les instal·lacions d’Espot són conegudes arreu per l’equilibri de l’estació entre l’oferta lúdica, destinada a famílies i grups d’amics, i la seva vocació esportiva en l’organització de grans competicions internacionals, tant d’esquí alpí com telemarc.

Tot plegat es fa duent a terme una acció empresarial responsable i sostenible. La sostenibilitat és un dels quatre eixos estratègics de l’Agenda 10/30 d’FGC, on la lluita contra el canvi climàtic i la millora de la qualitat de l’aire esdevenen objectius transversals en la seva activitat. FGC es posiciona com agent tractor del canvi del model energètic a Catalunya vers l’energia verda, tot reforçant els aspectes de salut vinculats a la mobilitat en transport públic i a la pràctica del lleure de muntanya.

Per a més informació: www.espotesqui.cat

 

FOTO: Imatge de la promoció a Espot