L’esportista de l’equip de snowboardcros de la RFEDI Lucas Eguibar ha demostrat novament la seva autoritat aconseguint una lluitada 2a posició en l’antepenúltima prova de Copa del Món FIS. Fa només una setmana l’esportista de Donosti s’alçava amb el’0r de l’Mundial de Idre Fjall (Suècia) de la seva especialitat en un resultat històric per a l’esport espanyol.

Aquest segon lloc situa al rider basc en la 7a posició del circuit de Copa del Món amb 118 punts mentre que el primer a hores d’ara és Haemmerle que suma 220

Un circuit molt tècnic i alhora ràpid ha obligat a Lucas a esprémer-se a l’màxim a Àustria. En principi era un traçat òptim per a esportistes regulars i no per goofys com és el cas de el basc, però Eguibar ha sabut aprofitar al màxim les escletxes d’unes baixades en les que ha anat a el límit tot i les molèsties que arrossega a l’esquena.

El basc ha comentat molt content a l’arribada després de la final i encara recuperant l’alè que havia estat: “una cursa molt lluitada i malgrat les molèsties d’esquena que arrossego des de la final de l’Mundial, m’està matant dolor, he pogut aguantar. És una carrera bonica i estava aconseguint a Alessandro però ha canviat de línia i m’ha fet frenar. Molt content d’estar de tornada al podi de la Copa del Món. L’han acompanyat en aquest podi Alessandro Haemmerle (AUT) com a guanyador i en el bronze ha estat per l’americà Mick Dierdorff.

Olmo Hernán, director general i esportiu RFEDI ha declarat que “Lucas per fi aconsegueix aquesta estabilitat en resultats esportius, que porta treballant durant molts anys i que mereix, fins i tot no trobant-se a el 100% per la seva lesió d’esquena”.

El màxim responsable de la part esportiva de RFEDI té clar que “el poc temps que hi ha hagut entre el Mundial i aquesta Copa del Món ha estat un handicap que l’equip tècnic, fisios, skiman i el mateix esportista han estat capaços de gestionar de manera excel·lent aconseguint aquest gran resultat en el màxim circuit FIS de SBX”.

Lucas per fi aconsegueix aquesta estabilitat en resultats esportius, que porta treballant durant molts anys i que mereix, fins i tot no trobant-se a el 100% per la seva lesió d’esquena

Aquest segon lloc situa al rider basc en la 7a posició del circuit de Copa del Món amb 118 punts mentre que el primer a hores d’ara és Haemmerle que suma 220. Eguibar té possibilitats de seguir escalant posicions en les dues proves que queden de temporada: Bakuriani ( Geòrgia) el 5 de març i Veysonnaz (Suïssa) el 20 de el mateix mes.