No hi ha millor manera d’acomiadar-se de la neu que fer-ho a la festa del sol, en les pistes excepcionals de Piau-Engaly, els dies 17 i 18 d’abril, darrers dies de la temporada de l’estació d’Alts Pirineus. La Sun & Style és el punt final més bonic i esperat pels amants de la neu. La cirereta amb què el Grup NP’Y acomiada la temporada d’hivern d’aquesta estació tan increïble, que et deixa bocabadada i amb ganes de més des de fa gairebé una dècada

Festa, barbacoa, animacions freestyle, Dj’s, concerts, village de marques, test de material, àrea infantil, activitats zen i un snowpark especialment preparat pel tancament de la temporada formaran part de la nova edició de la Sun & Style que se celebrarà a Piau-Engaly (Alts Pirineus), els dies 17 i 18 d’abril. L’arribada de la primavera posa el punt final a la temporada de neu als Pirineus francesos, però en aquesta estació transfronterera amb més de cinquanta anys d’història, el comiat es viu d’una manera molt especial.

Són dos dies de festa i “bon rotllo” a la neu que donem molt de si. Les 104 hectàrees de pistes, a 1.850 metres d’altura, i els seus 750 metres de desnivell guanyen magnitud amb l’arribada dels inflables en forma de palmera que concedeixen un aire de platja i festiu a l’estació. I és que, la Sun & Style ja és tota una tradició als Pirineus francesos, que inicia a primera hora del dissabte, amb els descensos a la neu; i, acaba a les 17.00 hores del diumenge, amb les esperades sessions d’snowtubbing i, per decomptat, de waterslide. Qui serà capaç de creuar la gran bassa sense caure en ella?

La festa dels skilovers i freestylers

El freestyle és el punt fort del Sun & Style, que en aquesta nova edició també comptarà amb un snowpark amb Jib Area i Air Zone, proveïda d’un gran matalàs d’aire que et permet saltar a fi d’experimentar sensacions noves. També ets en el lloc indicat si desitges assabentar-te del que es portarà la pròxima temporada i/o provar el material abans que ningú. La première, amb test de material inclòs, es durà a terme en el village de Piau-Engaly que està essent reurbanitzat pel famós arquitecte i urbanista Jean-Michel Wilmotte.

La festa continua i res millor per reposar les forces, que una barbacoa a base de productes locals; la millor música i concerts pels millors Dj’s. Si després de tanta moguda, et ve de gust parar i relaxar-te prova les sessions d’epicureisme i zenit. Recorda que a Piau-Engaly hi ha l’Edénéo, un dels spas més grans dels Pirineus, amb 130 m2 dedicats al benestar.

P.V.P.: A partir de 15 €, inscripció a l’Oficina de Turisme. INFO: T.: +33 (0)5 62 39 61 69 I infos@piau-engaly.com I www.piau-engaly.com