Piau-Engaly, estació d’alta muntanya per excel.lència gràcies a la seva ubicació privilegiada als Pirineus obre la nova temporada el proper dia 4 de desembre i encara la nova temporada amb moltes novetats per a gaudir de l’esquí i la natura, amb l’Ecrin du Badet com a proposta destacada.

L’allotjament

Després de la construcció de l’Skylodge l’any passat, i amb l’aposta de l’estació per a resoldre el problema de la manca d’allotjament, Piau inaugura una nova Residència de Turisme 4*  “L’Ecrin de Badet” a peu pistes. Es tracta de 30 apartaments de 45 a 100 metres quadrats amb vistes als cims que els envolten i que pot acollir a 180 esquiadors. Aquesta Residència dóna Continuïtat a el projecte de requalificació de l’estació “Natura Piau” confiada a el prestigiós estudi d’arquitectura de Jean-Michel Wilmotte.

El domini esquiable

Piau, amb un desnivell de 800 metres i una ubicació geogràfica que fa que sigui una de les més nevades dels Pirineus i amb una neu natural de qualitat excepcional, té 104 pistes protegides contra el vent i en aquesta nova temporada ofereix a més de l’esquí, nous espais redefinits per gaudir de la natura en totes les seves formes. Aquestes són les noves àrees al domini esquiable:

• Nou espai per a l’esquí de muntanya
A partir d’aquesta temporada, s’ha condicionat una pista d’esquí de muntanya, marcada i amb totes les mesures de seguretat, amb una lontitud de 3,5 kms. i un desnivell de 510 metres, accessible a tothom. Aquesta pista es troba en un entorn excepcional, aïllada de les pistes d’esquí alpí, on els esquiadors podran anar a tope amb la pujada i el descens com a recompensa.

• Estadi d’eslàlom
Nou estadi d’eslàlom aprovat per la Federació Francesa d’Esquí, a la zona d’esquí. Pensat pels fanàtics de l’eslàlom gegant, es tracta d’un descens de 1300 metres que es proposa amb la instal·lació d’un cronòmetre per practicar aquesta especialitat en competició.

• 3 Espais Freeride
Pels addictes a l’esquí fora de pista, l’estació de Piau-Engaly proposa 3 àrees per a la pràctica de Freeride. Per a satisfer els desitjos de llibertat i escapada dels freeriders, es troben en un context grandiós amb cims que culminen a 3000 metres, on podran trepitjar la neu en pols acabada de caure.

Piau-Engaly segueix essent un dels centres turístics emblemàtics dels Pirineus per a la pràctica del freeride, gràcies per la seva neu natural de qualitat. Aquests espais són fàcilment accessibles gràcies als telecadires i permeten iniciar-se en la pràctica o continuar progressant. Cada zona té un dispositiu DVA per a verificar l’equip i llançar-se amb confiança.

• 3 Altres activitats
L’estació també incorpora com a novetats el tir a l’arc, biatló làser o nous esdeveniments com la Fira de Piau.

Podeu descobrir tota la informació a https://www.n-py.com/es/piau

 

Ecrin de Badet