Mentre l’estació de neu de Piau-Engaly es prepara per plantar les seves mítiques palmeres inflables a la neu i celebrar al més pur estil caribeny el final de la temporada amb l’esperada Sun & Style, els dies 8 i 9 d’abril; l’eterna Cauterets es resisteix a guardar les taules i els esquís fins al pròxim hivern, i llança les millors ofertes de la temporada per gaudir de les seves pistes encara plenes de neu aquesta Setmana Santa i fins al 23 d’abril

Sens dubte, Piau-Engaly i l’eterna Cauterets, situades a la regió francesa d’Alts Pirineus, són les reines de la neu per excel·lència on gaudir del millor esquí primavera el que queda de temporada.

Torna la mítica Sun & Style de Piau

És temps de palmeres inflables, animacions freestyle i festa i tot fa indicar que arriba la que ja és tota una tradició en els Pirineus francesos. Perquè el dissabte 8 i el diumenge 9 d’abril, coincidint amb el final de la Setmana Santa, el domini de neu de Piau-Engaly celebrarà la mítica Sun & Style i, d’aquesta manera tan festiva, posarà el punt final a la temporada d’hivern.

La gran festa de la neu arrancarà a les 9.00 hores del dissabte en els cims de Piau-Engaly i finalitzarà a les 16.30 hores del diumenge. És la gran festa dels freestylers i dels skilovers; i, malgrat que el programa encara està per determinar, s’esperen grans animacions freestyle per a totes les edats, Dj’s i concerts, brand village on ser el primer a provar els materials de la pròxima temporada i també un snowpark especialment preparat per tancar la temporada en una de les estacions més nevades.

Més informació: www.pyrenees2vallees.com/sun-style I www.n-py.com/fr/piau I infos@piau-engaly.com I Tel.: +33 5 62 39 61 69