Piau-Engaly, l’estació del Sobrarbe, és per mèrits propis l’estació de l’alta muntanya i que destaca per la seva neu natural i l’accessibilitat per a tots, prepara la nova temporada amb una interessant oferta d’allotjament i serveis molt innovadors. Obrirà el proper 4 de desembre, però ja pots descobrir totes les novetats.

 

Piau-Engaly, que es prepara per a obrir el 4 de desembre, és per mèrits propis l’estació de l’alta muntanya i que destaca per la seva neu natural i l’accessibilitat per a tots, des del qui comença fins a l’esquiador expert.

L’estació del Sobrarbe ofereix molt més que esquí, proposa nous espais redefinits per a gaudir de la natura en totes les seves formes. Per a la nova temporada ofereix unes esquiades inoblidables gràcies a les noves àrees al seu domini esquiable, amb 3 espais Freeride, les seves àrees lúdiques per a tots els membres de la família i el seu centre balneo al cor de les pistes.

Piau es troba en un entorn excepcional envoltat per pics que sobrepassen els 3000 metres, podent descobrir el majestuós Vall de Badet i evadir-se en la Reserva Natural del Néouvielle.

Té, a més, la gran comoditat afegida que és una estació “peatonal”, ja que el cotxe s’aparca el dia d’arribada a un dels pàrquings gratuïts i te n’oblides, podent anar i tornar de l’allotjament i els serveis esquiant, o amb el servei de llançadores, també gratuït.

Per aquesta temporada, l’estació ha incrementat la seva oferta d’allotjament i de restauració amb dues novetats que permeten satisfer encara més les necessitats dels visitants i esquiadors.

Aquestes noves ofertes són part del projecte de requalificació de l’estació anomenat “NATURA PIAU”: Un projecte 100% natural que pretén transformar Piau en un centre turístic totalment de vianants i crear una destinació de descobriment de la naturalesa i benestar durant les quatre estacions de l’any.

 

L’Ecrin du Badet

Tot treballant per a resoldre la manca d’allotjament, Piau inaugura la nova Residència de Turisme 4* “L’Ecrin de Badet” a peu de pistes. La formen 30 apartaments de 45 a 100 metres quadrats amb vistes a la muntanya circumdant i amb capacitat per a 180 persones.

Aquesta residència dóna continuïtat al projecte de requalificació de l’estació “Natura Piau”, que desenvolupa el prestigiós estudi d’arquitectura de Jean-Michel Wilmotte.

 

SKYLODGE by N’PY

També forma part d’aquest projecte i és el primer Hostel dels Pirineus francesos a Piau-Engaly, que ja es va posar en funcionament a finals de la temporada anterior.

L’alberg juvenil, de “segona generació”, es troba a peu de pistes amb uns preus realment asequibles. Es dirigeix a diferents tipus de clientela, de la família al grup d’amics o de companys passant per les parelles i proposa diversos tipus d’allotjaments adaptats a la demanda.

Amb els seus 290 llits disponibles segons paquets que s’ajusten, ofereix la possibilitat de passar la nit a dormitoris de 8 o 10 persones, en habitació doble o també en cabina simple, de dues o quatre persones.

És l’aliança de comoditat, modernitat, disseny, convivència, qualitat dels serveis i d’una política de preus assequibles, constituint una solució alternativa d’allotjament de muntanya innovadora, per a una clientela cada vegada més àvida de novetats, i també per democratitzar l’esquí perquè sigui molt accessible.

És realment una bona oferta d’allotjament per les vacances d’esquí.

A més l’Skylodge ofereix un conjunt d’innovacions tecnològiques:

– El self check-in: un caixer automàtic de 24 hores que permet fer el registre de forma ràpida i senzilla;

– La compra i retirada del passi d’esquí in situ;

– Reserva de l’equip per Internet i que es pot recollir in situ davant un professional

L’Skylodge practica el “cashless” que és una targeta amb circuit integral que permet registrar-se, accedir a les habitacions i als serveis (sauna, guardadesquís) i i pagar-los més tard (begudes, menjars, tapes …). El client pot consultar en temps real l’estat del seu consum des del seu mòbil

 

Pyrène by Callizo

Al centre comercial de l’estació va obrir un nou restaurant de cuina refinada que es diu El Callizo i és el segon que obren els xefs espanyols Josetxo Souto i Ramon Aso. Tots dos parlen de cuina de muntanya “tecnoemocional”, cuina actual, evolutiva i reflexiva. És una cuina de fusió pirinenca que estan desenvolupant els xefs del Callizo, entre Ainsa i Piau.

El restaurant ofereix, divendres a la nit, el menú de degustació, un veritable viatge gastronòmic sense fronteres a través dels Pirineus.

També ofereix un menú amb plats d’hivern, amanides i especialitats calentes, però també podran delectar-se d’un bufet de tapes abans de tornar a esquiar gaudint de les 39 pistes del domini esquiable.

 

 

Més informació a: http://www.n-py.com/es/piau

 

Ecrin de Badet