El passi permet l’accés il·limitat al Bike Park així com als diferents remuntadors de Grandvalira Resorts durant la temporada d’estiu

Pal Arinsal ha posat a la venda el Forfet de Temporada Bike Pass, el passi que permet gaudir durant tot l’estiu del prestigiós Bike Park de l’estació. El forfet donarà accés de forma il·limitada als més de 50 km que formen els seus 30 circuits, així com als 4 remuntadors que faciliten l’ascens, entre els quals hi ha la telecabina de la Massana.

El passi inclou altres avantatges com accés als remuntadors durant la setmana que es disputarà la Copa del Món de BTT (del 22 al 27 d’agost) o l’ús també il·limitat de qualsevol dels remuntadors operatius durant l’estiu a Grandvalira i Ordino Arcalís. A més, el Bike Pass permet gaudir d’una invitació per accedir al Bike Park de Nevis Range, a Escòcia.

De la mateixa manera que els forfets de temporada d’esquí, el Bike Pass ofereix descomptes importants per als residents a Andorra, així com un descompte de fidelització per a les persones que l’any passat també ho adquirissin i vulguin renovar-lo. Tant la compra com la renovació es poden fer des d’avui a través del web de Pal Arinsal. A partir del 9 de juny també es podrà realitzar la compra i recollida del Bike Pass a les taquilles de la telecabina de la Massana i del Pla de la Caubella del sector de Pal als períodes d’obertura del Bike Park. Així mateix, s’habilitarà l’estand de Grandvalira Resorts del Centre Comercial illa Carlemany per a la compra i recollida dels forfets.

Els usuaris que tinguin un forfet Andorra Pass i Nord Pass comprats durant la temporada d’hivern 2022-2023 també poden accedir als remuntadors habilitats de Grandvalira Resorts durant la temporada d’estiu al Bike Park de Pal Arinsal.
El Bike Park obrirà el divendres 9 de juny durant els caps de setmana, ia partir del 23 de juny estarà operatiu cada dia fins a l’11 de setembre, de les 10 del matí a les 18.30 de la tarda. A la tardor, a partir del 16 de setembre i fins a la fi de la temporada, el recinte avançarà el tancament a les 17 h.