Albert Ortega i Blanca Bagaria s’han proclamat campions d’Espanya absoluts d’eslàlom gegant a l’estació aragonesa de Formigal

Albert Ortega (FCEH-LMCE) membre de l’Equip Nacional RFEDI i Blanca Bagaria (FCEH-LMCE) s’han convertit dilluns passat 25 de març en campions d’Espanya de l’especialitat de GS d’Esquí Alpí a l’estació aragonesa de Formigal.

El corredor de l’Equip Nacional es va emportar les dues mànigues consolidant una gran temporada després del seu històric resultat a l’estació búlgara de Bansko al gener, on va aconseguir classificar-se per a la segona mànega d’un Gegant a Copa del Món, una fita no aconseguida per un espanyol des del 1973.

Les estacions aragoneses d’Aramón Formigal-Panticosa i Astún són la seu dels Campionats d’Espanya d’Esquí Alpí absoluts

Després, van completar el podi els també membres RFEDI Aingeru Garay (NKEF-LVERD) i Juan del Campo (EURO-NKEF), respectivament.

En dones l’or se’l va endur Blanca Bagaria, consolidant encara més el La Molina Club d’Esports, el mateix club d’Ortega.

Al podi el van acompanyar la subcampiona d’Espanya Leire Sánchez (FMDI-ZIMAS) i Martina Terrén (FADI Aragó-CEC).

Les estacions aragoneses d’Aramón Formigal-Panticosa i Astún són la seu dels Campionats d’Espanya d’Esquí Alpí absoluts en uns dies de nevades pel pirineu que estan complicant la preparació de la pista, però que els professionals de les estacions i els tècnics estan aconseguint resoldre de la millor manera.

L’estació d’Astún acollirà aquest dijous 28 l’especialitat de SL i el Supergegant s’ha anul·lat.

Campionats d’Espanya GS absoluts 2024
Dones
Blanca Bagaria 🥇
Leire Sánchez 🥈
Martina Terrén 🥉

Homes
Albert Ortega 🥇
Aingeru Garay 🥈
Juan del Campo 🥉