Tot a punt a Ordino Arcalís per a la primera data important del calendari de la temporada. Els equips de pisters i maquinistes han treballat per condicionar el 90% dels traçats: totes les pistes verdes estaran obertes, de blaves n’hi haurà cinc, i de vermelles nou. A les pistes negres encara no es poden garantir les condicions de seguretat, motiu pel quan romandran tancades. Pel que fa als remuntadors, estaran tots operatius excepte el telecadira de Creussans i el teleesquí de Feixans (ginys exclusius per al freeride), i el teleesquí 1 (l’Hortell). A més, es podrà gaudir del circuit temàtic infantil, que compta amb túnels, salts i peralts per a tots els nivells. Cal recordar que enguany s’ha obert una nova pista vermella, el Clot, situada a l’àrea de la Coma.

El treball a pistes també s’ha centrat en continuar assegurant la superfície esquiable. Així, aquesta setmana, i gràcies a la baixada de les temperatures i al canvi de les condicions atmosfèriques, les pistes equipades amb canons han pogut ser innivades, fet que ha servit per mantenir la neu en unes condicions òptimes. A més, els canons mòbils s’han anat traslladant en funció de les necessitats per cobrir totes les zones. Actualment, els gruixos oscil·len entre els 30 i els 50 cm de qualitat pols.

Restaurants amb ànima

Tots els restaurants de l’estació estaran oberts durant els tres dies del Pont. El renovat restaurant de l’Hortell; el restaurant dels Planells, amb el nou racó gluten free, l’acollidor Refugi de les Portelles i l’emblemàtic restaurant Borda de la Coma, amb la terrassa panoràmica. La terrassa Moritz, al peu de la base de l’estació, també estarà oberta.

Cal posar en relleu que Ordino Arcalís ofereix als esquiadors un producte d’alta qualitat, assegurant que el 75% dels seus productes provenen d’Andorra, de productors o distribuïdors del país.

A més, es posen en marxa les nits gastronòmiques a l’estació, que combinen l’experiència de sopar a la Borda de la Coma o al Refugi de les Portelles, prèvia reserva, amb una excursió amb el vehicle eruga i la possibilitat de baixar esquiant amb total seguretat.

Ski & Mountain Academy – Escola d’esquí i Snowboard

L’equip de més de 75 monitors multilingües estarà a disposició dels esquiadors que vulguin aprendre o millorar la seva tècnica. El jardí de neu i la guarderia també oferiran els seus serveis a les famílies. A més, el servei Top Class continua oferint els seus serveis als clients que vulguin aprendre, més enllà d’una classe tècnica. Un monitor guia els esquiadors per l’estació, els acompanya en la seva progressió i així el client gaudeix des d’un altre punt de vista. També es fan sortides amb l’equip de Grandvalira Mountain Guides, que contemplen l’ensenyament de disciplines diferents com ara l’esquí fora pista, l’skimo, les raquetes de neu etc, per descobrir al mateix temps l’estació i les muntanyes que l’envolten

Sunset Park Peretol by Hernik Harlaut

El divendres s’engega la maquinària a l’snowpark Sunset Park Peretol by Henrik Haurlaut, situat a Bordes d’Envalira, amb l’horari habitual de 15 a 21 h. Ho farà posant a disposició dels usuaris l’Street Plaza i cinc mòduls repartits en dues línies, una fàcil i una intermèdia. Els beneficiats del forfet de temporada d’Ordino Arcalís podran utilitzar les instal·lacions de freestyle de manera il·limitada.

Circuits d’esquí de muntanya

Durant aquesta setmana s’han abalisat dos circuits d’esquí de muntanya, senyalitzats correctament per tal que els esquiadors d’aquesta disciplina també puguin tenir el seu espai a l’estació.

Activitats, botiga i lloguer

Durant el pont de la Puríssima es podran realitzar totes les activitats que s’ofereixen des de l’estació. Sortides amb raquetes, skibikes, motos de neu, excursions en vehicle eruga, vols en helicòpter, speedriding, i altres activitats alternatives com sortides amb guies d’esquí de muntanya o amb els Top Class. Aquestes experiències es combinen amb allotjament amb bordes de muntanya, com la Borda Puntal, situada a l’entrada al Parc natural de Sorteny. Properament, també es podrà reservar l’estada a la caravana Airstream, convertida en una icona de l’estació.

Les botigues i els serveis de lloguer estaran disponibles per als esquiadors que vulguin adquirir el material a peu de pistes.

Transport privat de passatgers

Des de fa tres temporades Ordino Arcalís ofereix el servei privat de transport de passatgers amb furgonetes. L’estació posa a disposició dels clients dels allotjaments turístics del país la possibilitat de ser recollits a la porta del lloc on fan estada per traslladats fins a l’estació, de manera gratuïta. Un cop acabada la jornada d’esquí, es retorna els clients al seu allotjament