Dissenyada per a professionals que prefereixen aventures que se surten de la norma, la nova Odin Lifaloft Down Hybrid Insulator de Helly Hansen, per a home i dona, respon a les necessitats dels esquiadors que no requereixen de remuntadors.

Compta amb tecnologies i innovadors dissenys pensats per proporcionar protecció climàtica i comoditat sense restriccions. En la seva onzena temporada com kit principal per activitats que exigeix ​​roba exterior lleugera, altament protectora i empacable, la col·lecció Odin ofereix un rendiment de grau professional per gaudir a el màxim de l’esquí de travessa.

L’Odin Lifaloft Down Hybrid Insulator per home i l’Odin Lifaloft Down Hybrid Insulator per a dona, proporcionen calor addicional quan més ho necessites. És una jaqueta empacable específicament dissenyada per a la pràctica d’activitats a l’aire lliure ja que el seu aïllant resulta extremadament lleuger per a l’ascens, alhora que ofereix màxima calidesa i protecció a l’arribar al cim.

Amb la col·lecció d’aquesta temporada, ens entusiasma oferir tecnologies vanguardisras en dissenys destinats a abordar les necessitats d’alta resistència de l’esquí de travessia

Construïda amb una combinació d’aïllament LIFALOFT ™ i Allied® Down insulation i amb una nova construcció de deflector mapejada, la nova jaqueta de Helly Hansen proporciona la màxima calidesa sense punts freds. Està disponible en dissenys específics tant per a home com dona. La seva revolucionària construcció deflectora permet que l’aïllant s’emmotlli a el cos de l’usuari per crear un ajust personalitzat.

“Amb la col·lecció Odin, ens esforcem a oferir útils dissenys que aportin la màxima protecció i funcionalitat amb el mínim pes”, destaca Philip Tavell, director gerent de la categoria de muntanya de Helly Hansen. “Amb la col·lecció d’aquesta temporada, ens entusiasma oferir tecnologies vanguardisras en dissenys destinats a abordar les necessitats d’alta resistència de l’esquí de travessia”.

P.V.P. Odin Lifaloft Down Hybrid Insulator i W Odin Lifaloft Down Hybrid Insulator: 400 €