Dissenyada per als professionals de l’esquí fins i tot durant els dies de descans, la nova Odin BC Infinity Shell Jacket compta amb la innovadora membrana LIFA INFINITY™ impermeable i transpirable, creada a partir d’un mínim del 50% de materials reciclats, sense ús de químics i amb un tractament repel·lent a l’aigua duradora (DWR) sense PFC. També incorpora la impermeabilitat i transpirabilitat extremes de la construcció HELLY TECH® Professional, fet que li aporta la protecció necessària per als dies de neu pols profunda i la converteix en la nova jaqueta urbana, aliada de l’esquí de travessia

L’Odin BC Infinity Shell Jacket és un dels productes més destacats de la col·lecció càpsula Odin backcountry, disponible tant en versió femenina com a masculina. El disseny pensat tant per a l’esquí de travessia de nivell professional com el seu ús en els moments de descans, és lleuger, protector i durador; i compta amb nombroses característiques tècniques que la converteixen a l’aliada de l’esquí de travessia.

Incorpora la membrana innovadora LIFA INFINITY™, responsable i de nivell professional, impermeable i transpirable; i creada sense l’ús de productes químics, amb un mínim del 50% de contingut reciclat i un tractament repel·lent a l’aigua duradora (DWR) sense PFC. Compte amb la impermeabilitat i transpirabilitat extremes de la construcció HELLY TECH® Professional. La jaqueta Odin BC Infinity Shell ofereix protecció per als dies de neu pols profunda, alhora que és més lleugera i millor per al medi ambient.

S’ha creat a partir de les aportacions dels patrullers d’esquí. Així, s’ha desplaçat la cremallera frontal de la jaqueta perquè el coll sigui més còmode sense comprometre la protecció impermeable; les butxaques estan elevades per guardar còmodament les pells dʻesquí de travessia. Altres característiques destacades són la seva construcció compatible amb casc, arnès i motxilla; la ventilació mecànica sota els braços per a una major transpirabilitat i regulació de la temperatura; i, els seus reflectors RECCO® per a més seguretat.

Després de provar l’Odin BC Infinity Shell Jacket, el patruller d’esquí Izzy Holmes destaca: “El tall i la forma de la jaqueta són perfectes. He portat aquesta jaqueta a fortes tempestes i el teixit ha mantingut fora tota la pluja fins ara. 10 sobre 10 en protecció impermeable i paravent”. Així mateix, el patruller Stephen Larson afirma, “m’encanta el tacte del teixit. La jaqueta té el pes ideal i és còmoda contra la pell”.

Passió per l´esquí de travessia

Inspirats en la idea que ningú no passa més temps a la muntanya que els patrullers d’esquí i els voluntaris de recerca i rescat, els dissenyadors de Helly Hansen es van proposar crear una col·lecció que s’adaptés a les necessitats d’aquests professionals tant a la feina com fora d’ell. L’equip de disseny de Helly Hansen treballa en estreta col·laboració amb Stephen Larson i Izzy Holmes, que formen part de l’equip de patrulles d’esquí de Heavenly Mountain Resort, a Lake Tahoe, Califòrnia. En parlar del que els agrada fer en el seu temps lliure, tots dos professionals expressen la seva passió per l’esquí de travessia, una activitat que exigeix un equipament on la lleugeresa, la transpirabilitat, la durabilitat i la regulació de la temperatura són essencials.

Més informació: www.hellyhansen.com