NZero, fabricant de cera d’esquí ecològica, guanya el premi B-STEP a Barcelona. Especialitzat en fórmules de ceres i lubricants 100% ecològics per a surf de neu, esquí i ciclisme, es declara guanyador del certamen que reuneix les millors empreses emergents de tecnologia esportiva.

La start-up Nzero, la primera marca del món dedicada 100% a ceres biodegradables i sostenibles per a material d’esquí, surf de neu i bicicletes, ha guanyat el premi B-STEP a l’esport i la innovació que s’entrega a la capital catalana. NZERO és una marca de Marteen Sports World (MSW) fundada el 2015. Una empresa amb seu a Barcelona que fruit de la seva investigació tècnica permet a practicants d’esport, viatgers sostenibles i vehicles de repartiment gaudir d’una gamma premium de lubrificants d’alt rendiment amb el màxim respecte a la natura.

El model d’èxit de NZERO es basa en el compromís amb la sostenibilitat, l’ús d’ingredients d’origen vegetal, ingredients naturals i mai procedents de recursos minerals

El model d’èxit de NZERO es basa en el compromís amb la sostenibilitat, l’ús d’ingredients d’origen vegetal, ingredients naturals i mai procedents de recursos minerals. NZERO està ajudant a liderar el pas de la tribologia verda de la lubricació basada en petroli cru a alternatives totalment sostenibles.

B-STEP és un programa de suport de Barcelona Activa, institució que promou el desenvolupament econòmic de la ciutat. B-STEP està dirigit a empreses que desenvolupin la seva activitat al sector de l’esport, l’activitat física i la innovació. Un sector que a Catalunya compta amb 1375 empreses, fet que la converteix en la regió europea amb més concentració d’empreses esportives. En aquesta edició dels premis, les millors empreses emergents en tecnologia i innovació esportiva van participar durant vuit mesos en un programa amb experts orientats al seu desenvolupament per a l’escalabilitat.

NZERO va ser premiada com a guanyadora absoluta pels seus valors de sostenibilitat, escalabilitat, potencial del seu projecte i alt component d’innovació

Després d’un conjunt de pitch competitius i la deliberació del jurat, NZERO va ser premiada com a guanyadora absoluta pels seus valors de sostenibilitat, escalabilitat, potencial del seu projecte i alt component d’innovació. Tot això ha estat possible gràcies a la visió i l’esforç de Guillem Capellades, CEO de NZERO, així com el treball de recerca de fórmules sostenibles d’origen vegetal de Richard Croyle, director d’innovació i de l’ampli equip d’R+D de NZERO.

A més, la marca ha obtingut recentment el prestigiós segell ECOLABEL, que reconeix la seguretat de les seves fórmules, que no procedeixen del petroli i no deixen cap impacte negatiu al medi ambient.

Sobre NZERO NZERO

És una marca de Marteen Sports World (MSW) fundada el 2015. Una empresa amb seu a Barcelona que fruit de la seva investigació tècnica permet a practicants d’esport, viatgers sostenibles i vehicles de repartiment gaudir d’una gamma de lubrificants d’alt rendiment amb el màxim respecte a la natura.