Núria Pau serà l’única esquiadora femenina espanyola en competir, el pròxim 28 i 29 de desembre, a la Copa del Món de Semmering, Àustria, en les disciplines de Gegant i Slalom. Núria Pau ho afronta amb molta confiança i motivació després d’haver quedat vuitena a la Copa d’Europa d’Andalo (Itàlia) el passat diumenge imposant-se a la segona màniga, el millor resultat de la seva carrera esportiva en el circuit de Copa d’Europa.

La Copa del Món és l’esdeveniment d’esquí de més nivell que se celebra durant l’any. Núria Pau té l’objectiu de quedar dins del top 30 a la primera màniga, ja que són les úniques esquiadores que faran la segona màniga i que s’enduran punts de Copa del Món.

Estic amb confiança, motivada i preparada per donar el meu màxim

“Estic en un molt bon moment. Des de l’inici de la temporada, he anat cada vegada a més. Em sento molt bé físicament. Estic entrenant molt bé i fent molt treball mental. Ho tinc tot de cara per poder rendir al màxim possible en els aspectes que depenen de mi, després sempre hi influeixen elements que no puc controlar. Però estic amb confiança, motivada i preparada per donar el meu màxim”, afirma Núria Pau.