L’esquiadora catalana de l’equip FastHolaluz, Núria Pau, ja ha tornat de Pequín, després de debutar en els seus primers Jocs Olímpics, i ja es prepara per a disputar la Copa d’Europa de Gegant Slalom aquest cap de setmana, 12 i 13 de febrer, a Maribor, Eslovènia.

Vaig decidir que volia disputar la Copa d’Europa d’aquest cap de setmana perquè em sento amb moltes ganes i molt confiada

“Amb el meu equip no teníem molt clar si disputar o no aquesta Copa d’Europa ja que just tornava dels Jocs Olímpics i la tornada comporta un llarg viatge, cansament, diferència horària… En un inici tenia previst tornar uns dies a casa, a Ribes de Freser, per descansar abans d’afrontar les carreres que em queden per acabar la temporada. Tot i això, ahir vaig decidir que volia disputar la Copa d’Europa d’aquest cap de setmana perquè em sento amb moltes ganes i molt confiada”, afirma Núria Pau. “Descansaré un dia a Itàlia, on tenim la base amb l’equip FastHolaluz, i després aniré directe a Eslovènia amb l’objectiu d’entrar dins del top 15”, afegeix l’esquiadora catalana.

Núria Pau està mental i físicament en condicions per acostar-se al top 15 en Copa d’Europa però el repte estarà en que sortirà amb un dorsal alt, fet que complicarà el poder entrar dins del top 30 en la primera màniga. L’esquiadora catalana ha perdut els punts de Copa d’Europa que li permetrien sortir entre les primeres 30 posicions en la primera màniga a causa de la lesió que va patir al final de la pre-temporada que la va allunyar de les carreres en un moment clau de la temporada. Tot i això, Núria Pau afronta aquest cap de setmana amb moltes ganes per poder demostrar tot el seu potencial entrant dins del top 30 en la primera màniga i acostant-se al top 15 en la segona.