L’esquiadora alpina del FastHolaluz, Núria Pau, que enguany es va convertir en esquiadora alpina olímpica, s’ha acomiadat aquest vespre de l’esquí de competició en un acte festiu al seu poble, Ribes de Freser. L’esquiadora catalana, que fa unes setmanes va anunciar que es retirava de l’esquí professional, ha volgut acomiadar la seva carrera esportiva amb totes aquelles persones que han fet possible el seu somni olímpic.

L’acte, organitzat gràcies a l’Ajuntament de Ribes de Freser, es va celebrar el divendres, 10 de juny, a la Plaça del Mercat de Ribes de Freser. Mònica Sanjaume, alcaldessa de Ribes de Freser, ha donat la benvinguda a l’acte, ha ressaltat la constància i esforç de la ribetana Núria Pau i ha agraït la internacionalització de Ribes de Freser per part de la Núria i el seu suport a la Vall, a l’esquí i a l’esport olímpic.

Seguidament, David Samper, president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern ha expressat lo important que és la Núria Pau per l’esquí català i li ha desitjat molta sort en la nova etapa. Laura Jardí, ex-esquiadora i actual entrenadora d’esquí a Itàlia i qui va acompanyar a la Núria en les Copes del Món i els Mundials de Cortina del 2021, ha fet un emotiu parlament en el que ha remarcat que gràcies al suor, sacrifici i, sobretot, mèrits propis ha arribat a on tota nena esquiadora somnia arribar, a uns Jocs Olímpics.

Cristian Masdeu, primer entrenador de la Núria Pau, actual director tècnic de La Molina Club d’Esports i co-fundador amb la Núria de l’equip privat, Fast-Holaluz, ha recordat com la Núria des de ben petita ja mostrava els valors de lluita i esforç que l’han portat fins a convertir-se en esquiadora olímpica.

Finalment, Núria Pau, ha fet un repàs per la seva carrera esportiva, agraint tot el suport que sempre ha rebut per part dels ribetans, de la seva família, amigues, sponsors i totes aquelles persones que l’han acompanyat en una carrera plena d’èxits i esforç. Després de l’acte, la Núria Pau ha firmat autògrafs i s’ha fet fotos i s’ha finalitzat l’acte amb un concert de N’Rock-Cat.