Núria Pau (26 anys) va ser una més de les esportistes que va veure la seva temporada tallada per culpa de la Covid-19. L’esquiadora de Ribes de Freser ho explica a ‘Ripollès Digital’, a a vegada que es mostra esperançada de poder tornara entrenar amb un objectiu el més aviat possible.

“No sabem molt bé què passarà de cara a l’any que ve, estem pendents de notícies de la federació. És tot molt incert, de moment a esperar i a continuar entrenant a casa”, apunta l’esquiadora catalana.

Reconeix que ara ja estaríem “en una part de la temporada en la que estaríem entrenant a Sierra Nevada aprofitant les últimes condicions de neu o ja descansant a casa”.

De moment, en el primer llistat que ha facilitat la RFEDI de les estructures esportives per a la propera temporada no hi figura la Núria, tal com ja li ha passat en alguna altra ocasió.

L’actual campiona d’Espanya de gegant, slàlom i súper gegant –2019 a Baqueira Beret, ja que aquestes temporada els Campionats d’Espanya no es van poder celebrar per la Covid-19– va tancar la temporada l’1 de març al SL de la Copa d’Europa de Bad Wiessee (Alemanya), després d’iniciar la campanya el passat 29 de novembre de 2019.