L’esquiadora catalana Núria Pau s’ha classificat pels Campionats del Món d’esquí alpí que se celebren cada dos anys. La de Ribes de Freser competirà en gegant el dia 18 de febrer a Cortina d’Ampezzo, Itàlia, essent la única representant femenina espanyola a la màxima competició internacional d’esquí alpí.

“Estic molt contenta d’haver assolit l’objectiu més important que m’havia plantejat per aquesta temporada. Significa una recompensa a tot l’esforç, especialment d’aquest any. A nivell esportiu, i també a nivell personal, els mundials són la competició més important, juntament amb els Jocs Olímpics. Estic molt contenta d’haver aconseguit participar-hi gràcies als resultats aconseguits al llarg de la temporada. Ho afronto amb moltes ganes, em trobo en un molt bon nivell i tinc ganes de treure el meu millor esquí.

Crec que puc fer un bon resultat i lluitarem per a classificar-me entre les 30 millors del món

Els pròxims dies entrenaré i competiré en tres Copes d’Europa que m’ajudaran a arribar als Campionats del Món ben rodada i amb les millors condicions. Són els meus segons Campionats del Món, pel que em sento més confiada. Crec que puc fer un bon resultat i lluitarem per a classificar-me entre les 30 millors del món”, afirma Núria Pau.