Núria Pau, millor esquiadora espanyola del panorama internacional actual, té la mirada posada en els Jocs Olímpics d’hivern de Pequín 2022 després d’una temporada que s’ha vist interrompuda a causa de la COVID-19. Ha estat un any excepcional a causa del confinament i les conseqüències que la pandèmia ha suposat en els plans de l’esquiadora de Ribes de Freser (Girona).

Unes conseqüències que han portat a que Núria Pau no formi part de l’estructura de la Real Federación Española de Deportes de Invierno en la temporada 2020/2021. En la passada temporada, Pau era l’única esquiadora espanyola que formava part del Circuit de Copa del Món i d’Europa.

Tot i no formar part de l’estructura de la RFEDI, Pau compta amb el suport per part de la Federació per a arribar als Jocs Olímpics de 2022 i podrà utilitzar les instal·lacions de l’entitat, com la Casa España a Saas Fee (Suïssa), quan el seu programa ho requereixi. Núria Pau compta amb diferents opcions de cara a la pròxima temporada i està valorant quina és la que millor s’adapta al seu objectiu: ser esquiadora olímpica.

En les pròximes setmanes, la de Ribes de Freser informarà sobre el programa que durà a terme en la propera temporada.

[LES ESTRUCTURES ESPORTIVES DE LA RFEDI PER AQUESTA TE,MPORADA]