Núria Castán Barón, rider de l’equip internacional Head Snowboards i ambaixadora de WEARCOLOUR, torna als Pirineus d’Osca en Aramón Cerler per a preparar la nova temporada 2020 de competicions a Europa. Núria Castán es troba en primera posició després de les tres victòries aconseguides en les tres proves celebrades aquest estiu a Nova Zelanda.

Temporada amb més proves de 4* en tot el circuit

La temporada 2020 serà una mica atípica per diverses raons, la principal és que, en el circuit d’Europa, incloent també Nova Zelanda, es disputaran un total de 7 proves de 4* de FWQ que són les de màxim nivell.

D’aquestes proves ja es va disputar la de NZ, en Remarks, on Núria Castán va obtenir la primera posició que l’ha tornat a col·locar en la primera posició del rànquing 2020 del FWQ. Les proves on està previst que competeixi la rider establerta en Aramón Cerler són les següents:
10-13/01: La Rosiere 4* a França

31/01 – 02/02: Els Arcs 4* a França

15-18/02: Silvretta Montafon 4* a Àustria

12-15/03: Jasna 4* en Slovakia

21-25/03: Nendaz 4* a Suïssa

04-07/04: Gurgl 4* a Àustria

16-19/04: Jam Extrem 3* a Andorra

És un calendari molt atapeït i d’una gran exigència tant mental com físicament i més comptant amb el risc que representa l’esport del Freeride, totes les competicions estaran condicionades per la neu i la climatologia de cada zona.

Seran molt determinants, sobretot, les proves inicials ja que en la temporada passada es va cancel·lar la prova de Obergurgl per risc d’allaus i aquest fet va provocar que Núria Castán no pogués competir per la plaça en el Freeride World Tour 2020.

Narcís Vilà contínua com a entrenador

Una temporada més, Narcís Vilà, establert a la Vall de Benasc, continuarà com a entrenador de Núria Castán i l’acompanyarà a totes les competicions que es disputaran a Europa. L’expert alpinista i un dels més qualificats entrenadors de surf de neu del Pirineu, intentarà que Nuria Castán sigui capaç d’aconseguir la plaça per a competir en el FWT 2021 (Freeride World Tour), on només participen les millors set riders de tot el món.