La subcampiona del Freeride World Tour Qualifier 2019 s’ha desplaçat a Nova Zelanda per a preparar les primeres competicions del Campionat del Món de Freeride 2020

Núria Castán Barón, subcampiona del FWQ 2019, va arribar a Nova Zelanda fa uns dies per a preparar amb temps les tres competicions que es disputaran a principis de setembre en terres australs. Es tracta del primer viatge, i més llarg, de la temporada del Freeride World Qualifier 2020.

Castán, rider de l’equip internacional HEAD Snowboards, disputarà a Nova Zelanda tres proves del circuit Freeride World Qualifier (FWQ) 2020, tres proves que ja va guanyar en 2019. Les dues primeres se celebraran en Remarkables (North Face Frontier), estació d’esquí situada al sud de l’Illa Sud, la primera prova de 2* és classificatòria per als riders amb poc rànquing i la de 4* que se celebrarà dos o tres dies després és per als riders de totes les categories amb un rànquing elevat, com seria en el cas de Castán.

Finalment, a mitjan setembre, es disputarà la prova de 2* de Mt. Olympus (Freeride Open de Mt. Olympus). Es tracta d’una estació d’esquí mítica per als practicants de Freeride ja que no hi ha, pistes només remuntis amb el sistema “nutcracker” i on només es pot arribar amb un arrossegament, no és possible accedir amb cotxe. Es dóna la circumstància que Núria Castán ha guanyat sempre aquesta prova en les tres edicions que es porta celebrant.

L’objectiu de la temporada 2019/2020 torna a ser el mateix que en la temporada passada, després de quedar subcampiona en la divisió Europa/Oceania, només li queda aconseguir el campionat per a obtenir una plaça en FWT (Freeride World Tour).