S’han calculat el nombre final de visites d’esquiadors per a la temporada 2022-23. La NSAA informa d’un rècord de visites d’uns 65,4 milions d’esquiadors i corredors a les zones d’esquí dels Estats Units durant la temporada 2022-23

Les xifres preliminars de la National Ski Areas Association (NSAA) indiquen un rècord de visites a les zones d’esquí dels Estats Units per a la temporada 2022-23, amb un total de 64,7 milions de visites d’esquiadors, un 6,6% més que la temporada anterior. La visita d’un esquiador es registra cada vegada que una persona utilitza un bitllet de remuntador o un forfet en una zona d’esquí. La xifra és preliminar, ja que diverses estacions d’esquí han ampliat les seves temporades. La NSAA recopilarà números actualitzats a mesura que aquestes zones d’esquí tanquin per a les operacions d’hivern. La NSAA fa un seguiment de les visites d’esquiadors des de la temporada 1978-79; podeu trobar visites històriques
números aquí.

Què significa el número
Les visites d’esquiadors són un indicador clau de rendiment per a la indústria de l’esquí. Dues temporades consecutives de rècord de visites indiquen que la indústria de l’esquí dels Estats Units està sana i que la demanda d’esbarjo a l’aire lliure és fort. Els factors que contribueixen a aquesta temporada rècord inclouen: un any de neu robust a les regions de les Rocalloses i del sud-oest del Pacífic; opcions creixents de forfets de temporada i productes de freqüència; i un augment de les ganes de sortir a l’exterior, especialment entre els esquiadors caducats que han tornat a les pistes des de la pandèmia. El nombre de zones d’esquí en funcionament també va passar de 473 la temporada passada a 481 aquesta temporada.

Impactes regionals
La NSAA divideix el país en sis regions, amb dues regions amb rècord de visites d’esquiadors. La regió de les Muntanyes Rocoses va registrar un nombre rècord de visites d’esquiadors per segona temporada consecutiva, amb un total de 27,9 milions. La regió del nord-oest del Pacífic també va acabar amb el seu millor any històric, amb un total de 4,5 milions. Altres regions amb augments de visites d’esquiadors de temporada a temporada van ser el nord-est i el Pacífic.

Amb un total de 64,7 milions de visites d’esquiadors, un 6,6% més que la temporada anterior

Sud-oest (3r millor any del registre). Només dues regions, el sud-est i el mig oest, van registrar petites disminucions en les visites d’esquiadors en comparació amb el 2021-22.

Influència de les nevades
Històricament, les fluctuacions en el nombre de visites d’esquiadors podrien estar correlacionades amb les nevades; més neu en general significava més visites d’esquiadors. Aquesta temporada no va ser diferent, amb totals rècords de neu a les zones d’esquí occidental que van contribuir a augmentar la freqüència de visites, malgrat els reptes de viatge relacionats amb el clima. La nevada mitjana a les zones d’esquí a nivell nacional va ser de 224″, un 30% més que la mitjana de 10 anys de 173″. Com a resultat, la durada mitjana de la temporada va ser de 116 dies, un augment de sis dies respecte a la temporada anterior.

Inversió de capital
La inversió de capital de les zones d’esquí va ascendir a 812,4 milions de dòlars la temporada 2022-23, un rècord per a la indústria. La majoria de les despeses de capital es van invertir en infraestructures de remuntadors, amb 63 nous i 86 remuntadors millorats instal·lats a les zones d’esquí de tot el país. La temporada passada, l’àrea d’esquí mitjana va invertir gairebé 26 dòlars per visita d’esquiador en el seu funcionament, un augment significatiu respecte a la mitjana de les tres temporades anteriors de 15 dòlars, sobretot tenint en compte l’augment de les visites generals d’esquiadors.

La temporada passa amb força
Per quarta temporada consecutiva, els abonaments de temporada van superar els abonaments diaris en percentatge de visites d’esquiadors. Els titulars d’abonaments de temporada van representar el 50% de les visites a nivell nacional, i els bitllets d’ascensor d’un dia estàndard van reclamar el 33% de les visites.

Dotació de personal
La indústria de l’esquí s’està recuperant gradualment dels reptes de personal de la temporada passada, amb només el 60% de les zones d’esquí que declaren mancar de personal, per sota del 81% de la temporada passada. El nombre mitjà de posicions restants els ocupats també van disminuir des del màxim de 72 de l’any passat a una mitjana de 39 posicions aquesta temporada. Els salaris mitjans de les zones d’esquí van augmentar un 18% respecte a la temporada 2021-22, superant amb escreix la mitjana nacional del 4,6%.