Una col·lecció moderna al mateix temps que tradicional, per fer esquí i surf de neu, amb la qualitat pròpia de Columbia. Amb la gamma Resort, podràs divertir-te a la muntanya i expressar el teu estil, sempre protegit gràcies a la funcionalitat dels materials de Columbia.

JACKET PIKE LAKE per a home

Perfecta per a qualsevol activitat outdoor, aquesta jaqueta amb aïllament està feta per mantenir abrigat en tot moment, gràcies al seu folre tèrmic reflectant. Les butxaques amb cremallera tenen espai per a les claus, el moneder i el mòbil i en la butxaca interior de seguretat pots guardar objectes que requereixin més protecció.

Confeccionada en teixit deperlante a l’aigua que et protegeix dels elements, aquesta peça versàtil es pot ajustar al dobladilloy els punys per crear l’ajust perfecte.

OmniHeat® Thermal Reflective

Butxaca interior de seguretat

Butxaques laterals amb cremallera

Punys parcialment elàstics

Punys ajustables

Vora ajustable amb cenyidor

Usos: Senderisme, Viatge, Informal WILD CARD PANT per a home P.V.P 229.99 Abrigat I SEC Una confecció impermeable i transpirable amb un aïllament lleuger i folre tèrmic reflectant perfecte per afrontarel hivern

WILD CARD PANT per a home

Abrigat i sec. Una confecció impermeable i transpirable amb un aïllament lleuger i folre tèrmic reflectant perfecte per afrontarel hivern. detalls minuciosos.

Tocs detallistes com una cintura de punt interna, obertures de ventilació, un granelasticidad o polainasinternas.

OmniTechTMtranspirable / impermeable concosturas totalment segellades

omnipresent HeatTM3D

Aïllament Thermal Stretch omnipresent HeatTM

Teixit elàstic 4 direccions

Ventilació als camals

Cinturainternaconpolaina

Cintura exterior ajustable

Genolls preformades

Butxaques laterals amb cremallera

Butxaques a la cuixa

photographer

Altres productes que completen la col.lecció serien el BackslopeTMInsulated Pant per a dona i el Wild Card TM Down Jacket, també per a la dona esquiadora