FREERIDE JUNIOR CAMP neix com escola de formació per a joves de 11 a 16 anys amb la finalitat d’educar a futurs riders en el seu creixement i fomentant així els valors imprescindibles en alta muntanya.

FREERIDE JUNIOR CAMP no pertany a cap circuit internacional. Som escola de formació. Concentrem tots els nostres esforços per transmetre valors per a la pràctica de l’esquí/snowboard en alta muntanya per tal de garantir la millor ensenyança professional en la pràctica del freeride.

Per a:

-Formar i ensenyar, crear base i consolidar futures promeses del freeride

-Promocionar la pràctica del freeride

-Formar als/les joves esquiadors/snowboarders en la pràctica del freeride fomentant el respecte i la seguretat en l’alta muntanya

-Saber i estudiar la nivologia i el protocol de rescat en cas d’accident

-Actuar amb seguretat fora pista

-Tècnica de competició

-Entendre els punts claus del freeride. Aportem tots aquells coneixements necessaris a tenir en compte en l’alta muntanya. Es bàsic tindre una noció de que quant arribem al cim des de on volem descendir, hem de saber com esta el mantell de neu i la seva orografia, prevenir, saber llegir i saber entendre com estarà la vall en dies de sol, dies de boira o que ha succeït anteriorment. Per això, hem de saber llegir i entendre la meteorologia. La nostra ment es la que ha de saber prendre les decisions correctes amb les condicions que tenim què per damunt de tot poder gaudim del freeride.

Són 30 places limitades per a gaudir d’un cap de setmana ple de sensacions i experiències els dies 18, 19 i 20 de febrer del 2022 a Tavascan

Entre els anys (1998-2020) ELDORADO FREERIDE ha estat l’escola per a molts riders nacionals e internacionals on s’han format i han participat en competicions internacionals. Alguns d’ells/as actualment son riders pro/am que participen en el circuit mundial FREERIDE WORLD TOUR.

Uneix-te a la formació per a garantir la base del futur del freeride nacional.

Las inscripcions ja estan obertes en la nostra plana web, son 30 places limitades per a gaudir d’un cap de setmana ple de sensacions i experiències els dies 18, 19 i 20 de febrer del 2022 a Tavascan estació d’alta muntanya.