L’estació d’esquí i snowboard de Baqueira Beret prepara les vacances de Nadal amb molta diversió i una previsió d’obertura completa de l’estació, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.

Els nadals a Baqueira Beret són una equilibrada combinació d’esdeveniments tradicionals per a tota la família, competicions esportives contra el crono i molt ambient après ski. Tot això amb una previsió d’obertura de pistes que rondarà el màxim de 162 km de traçats i amb les quatre àrees de l’estació en funcionament: Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver.

Tots els serveis de Baqueira Beret estaran a ple funcionament, incloses les botigues Ski Service Baqueira Store i els restaurants temàtics amb el 5J Grill Baqueira a 1.800, Moët Winter Lounge a Orri, el Refugi San Miguel a Bonaigua.

També els renovats Baqueira 2.200 i el Baqueira Bar a 1.500 com a centre neuràlgic de l’après ski encara amb les botes posades. I a la zona Fòrum de 1.500 també estaran oberts al públic la Borda Lobato, el Winebar by Viña Pomal i el pub Drinkery.