Una vegada més, va ser massa difícil vèncer a Mikaela Shiffrin! L’esquiadora nord-americana va guanyar molt lluny de les altres “a casa seva” Courchevel, gràcies a la seva sisena victòria a l’Emile Allais Stadium.

Mikaela Shiffrin va dirigir aquest eslàlom gegant de dalt a baix. Ja després de la primera màniga, liderava més de 74 centèsimes de segon (1:05.55), va confirmar durant la segona baixada(1:09.80).

+ EL VÍDEO DE LA VICTORIA DE MIKAELA SHIFFRIN A COURCHEVEL

Aquesta ja és la tercera victòria de la fora de sèrie nord-americana aquesta temporada i la segona després de dos eslàloms gegants.

Mikaela Shiffrin va aprofitar la seva rival, Sofia Goggia, l’esquiadora italiana va tenir un rendiment inferior. Ara ocupa el primer lloc de la classificació general de la Copa del Món. Sara Hector (SUE) i Michelle Gisin (SUI) també van pujar al podi d’aquest primer eslàlom gegant a Courchevel.

Pel que fa a França, Tessa Worley va acabar cinquena en la classificació i Coralie Frasse Sombet va fer una bona segona màniga, de manera que va quedar dissetena en la classificació.

+ LES MILLORS IMATGES DE LA VICTÒRIA DE MIKAELA SHIFFRIN A COURCHEVEL