Nou gest de Mikaela Shiffrin. L’esquiadora nord-americana, que segueix preparant la propera temporada de la Copa del Món d’Esquí Alpí, i que ha tingut la sort de poder trepitjar la neu, demana siuspau a la gent que prengui consciència de la importáncia de la Covid-19, especialment als Estats Units.

Cal recordar que als Estats Units s’han detectat un total de 2.542.675 persones infectades pel coronavirus, de les quals han mort un total de 125.763.

Això sí, i per evitar qualsevol comentari, ‘Mika’ deixa clar que aquest posicionament no té res a veure amb la política.

Diu el següent: “AQUESTA NO ÉS UNA DECLARACIÓ POLÍTICA. Jo porto una màscareta per a la meva mare, el meu germà. Per a algú que tingui un risc elevat i ho sàpiga, algú que tingui un risc elevat, però no ho sàpiga. Per a les persones que han estat malaltes i han sobreviscut i per als que no ho han fet. Pels nostres treballadors de primera línia. Per al nostre sistema sanitari, els metges i les infermeres la batalla no ha acabat. Per a la nostra economia, podem continuar obrint i encara el virus. Ho porto per protegir la gent que estimo, però també per protegir la gent que ni conec. Per a qui portes la teva màscara?”.