El món de l’esport ha estat actiu en la recerca de fons per ajudar els en dificultat durant l’emergència sanitària causada per COVID-19. Mikaela Shiffrin, sens dubte, ha estat molt sensible en aquest tema i es va unir a l’esquiador olímpic de fons Jessie Diggins, la corredora de bicicleta de muntanya Kate Courtney, i la tenista professional Madison Keys per recaptar fons per al relleu COVID-19 mitjançant la seva subhasta #KindnessInCrisis, que va embolicar el 14 d’abril.

 

Ha seleccionat les seves memòries de competició per trobar articles dignes de subhasta com dorsals de cursa signats, googles signats o còpia autògrafa de la seva portada. En total, la subhasta va recaptar més de 51.000 dòlars per a les organitzacions de socors COVID-19.

Goggles for Docs, la campanya basada als Estats Units, ha proporcionat fins ara més de 30.000 ulleres d’esquí als treballadors sanitaris d’Amèrica del Nord

En moments com aquests, combinar una mica de diversió saludable a la recerca d’ajudar els altres és la millor manera d’afrontar una crisi tan gran i Mikaela ha pensat bé utilitzar les seves habilitats de cant per a una actuació en directe amb l’artista musical KT Tunstall.

Van actuar  en directe com a part del Virtual Apres Music Series de REVERB.org que incloia artistes musicals amb escenaris de 30-45 minuts, tot per la comoditat dels seus salons. La representació es va retransmete en directe a Facebook.com/REVERB el divendres 17 d’abril.

Goggles for Docs, la campanya basada als Estats Units, proporciona ulleres d’esquí usades als treballadors sanitaris i, fins ara, s’han donat prop de 30.000 ulleres a hospitals / clíniques d’Amèrica del Nord.

Si teniu ulleres d’esquí velles o superflues a casa i voleu ajudar, aquí teniu tots els detalls: https://gogglesfordocs.com/