Baqueira Beret va viure un pont de desembre marcat per una gran afluència de visitants i intenses nevades que han deixat gruixos de neu de fins a 185 cm. La meteorologia hivernal no ha impedit a més de 58.000 esquiadors i snowboarders gaudir de l’Estació. Baqueira ha treballat intensament durant tots els dies per a oferir el màxim domini esquiable arribant a més de 150 km.

El pont de desembre s’acomiada amb gairebé 2 metres de neu en les cotes altes que han regalat als amants de l’hivern una neu nova de qualitat i uns paisatges de postal. Neu que l’equip de Baqueira Beret ha trepitjat, amb la professionalitat que caracteritza a l’Estació, amb l’objectiu de posar a la disposició dels visitants pràcticament la totalitat de les pistes obertes i els remuntadors en funcionament. A causa de les condicions meteorològiques, algunes de les zones com Bonaigua i Baciver es van tancar temporalment per a la seguretat dels esquiadors i snowboarders.

Aquest pont de la puríssima 2021 serà recordat per la quantitat de neu caiguda i la qualitat d’aquesta entre els milers de turistes i esportistes arribats de diferents racons d’Espanya i voltants.

Els diferents punts de restauració han acollit als clients amb totes les mesures sanitàries i de seguretat, com l’ús del passaport covid en interiors. En exteriors com Cinco Jotas, Moët Winter Lounge o Baqueira Bar 1500 s’ha pogut gaudir dels nous para-sols calefactables que han ajudat a refugiar-se en aquests dies d’intens fred. Els més petits han gaudit de la neu i del nou concepte de parcs infantils Baqueira SnowCAMP. Durant aquests dies l’ocupació a l’Hotel Montarto ha fregat el complet així com en la resta d’allotjaments de la Vall d’Aran.

Destacar la VII edició de l’Audi Salomon Quest Challenge que va comptar amb la participació de 500 inscrits en un dia esplèndid quant a meteorologia i condicions de neu. Una divertida prova open que es va realitzar en grup combinant fàcils traçats de boardercross, gegant, freeride i banked eslàlom distribuïts per tota l’Estació i que va acabar com cada any amb el lliurament de premis i de sorteig de material.Pensant ja per Nadal, els amants dels esports d’hivern podran garantir el millor preu en pistes i fora d’elles a través de la central de reserves en línia www.viajes.baqueira.es facilitant la compra d’unes vacances a Baqueira Beret.