El dissabte 5 de març es va disputar la 25a edició del Trofeu Pitarroy organitzada pel Club Cerler Aneto i amb la col·laboració total de l’estació Aramon Cerler i de la Federació Aragonesa Esports d’Hivern (FADI).

Més de 330 esquiadors entre els 9 i 12 anys van participar a la cita que forma part del calendari de l’Audi quattro Cup i que ja és un clàssic celebrant el 25è aniversari. L’última prova del circuit es disputarà el 19 de març a Sierra Nevada amb el Carolina Ruiz Challenge.

+ GALERIA FOTOS AMB LES MILLORS IMATGES DE L’AUDI QUATTRO CUP XXV TROFEO PITARROY DE CERLER

El circuit d’esquí alpí U12/U10 Audi quattro Cup ha realitzat la cinquena prova a Cerler (Osca) amb el 25è Trofeu Pitarroy “Memorial Carlos García ‘El Chapi’”. Els joves esquiadors i els seus familiars han pogut gaudir d’un dia de competició complet i gràcies a l’incansable treball de l’estació i socis del club organitzador per portar el dia de competició cap endavant, destacant també la competitivitat, la companyonia i un gran ambient al village de meta.

La carrera, un gegant a una sola màniga, va comptar amb la participació de 336 esquiadors entre els 9 i els 12 anys. Un total de 95 corredores i 117 corredors a les categories U12 i 51 corredores i 73 corredors a la categoria U10. Durant tota la jornada es van viure grans moments plens d´emoció i diversió entre els futurs esquiadors de primer nivell. Familiars, amics i companys de club van vibrar acompanyant els corredors mentre seguien a través del LiveTiming el cronometratge en directe, una iniciativa de la RFEDI que té molt bona acollida.

Resultats oficials del 25è Trofeu “El Pitarroy” Audi quattro Cup 2022

La campiona a la categoria més jove en aquest circuit Audi quattro Cup de la RFEDI, U10 femení, ha estat Carla Rodriguez del club MÍTIC amb un temps de 51.11. L’ha seguit l’esquiadora del club MITICO, Lidia Gonzalez-Baquero amb un temps de 51.69 i en tercera posició Blanca Díez del club Copos amb 51.92. A U10 masculí, el vencedor ha estat Alex Borda del TRT amb un temps de 49.08. En segona posició Yago Machado del MITICO amb 49.46 i tancava el podi Diego Bellver també del club MITICO amb un temps de 49.91.

A la categoria U12 femení, joves esquiadores amb una edat d’entre 11 i 12 anys, el millor temps de la cursa ha estat de Sofia Bernardi del club TRT que amb un temps de 48.63 ha aconseguit pujar al capdamunt del podi. Ho completava Paula Carrascosa, AND, amb un temps de 49.86 i Júlia Castro del club MONAC amb un temps de 51.90. A U12 masculí, dels nois que van completar la jornada d’Audi quattro Cup va resultar vencedor Martí Rives del Club Cerler amb un temps de 48.82 seguit de Quim Parramon del club TRT amb un temps de 49.37 i Cesc de Villasante del club TRT amb 49.71.