Vallnord – Pal Arinsal arrenca la temporada d’hivern 2019-2020 de la manera més desitjada. Aquesta comença amb força i ha complert les seves previsions: el 100% de les seves pistes han estat disponibles per a tots els esquiadors així com el 97% dels remuntadors. L’equip de l’estació ha aprofitat les nevades del mes de novembre per treballar fortament per a poder oferir les millors condicions de les pistes. Han pogut inaugurar la temporada amb l’obertura de la pista amb alçada més baixa de totes, Marrades, la que arriba al poble Arinsal a la cota 1500 a peu de pistes, i que té com a objectiu poder mantenir oberta durant tots els dies de la temporada. Per primer cop també ha pogut inaugurar al sector de Pal la pista negra Comallemple. Vallnord – Pal Arinsal supera en aquest pont festiu de tres dies les seves previsions. L’objectiu d’acollir 10 mil persones s’assoleix i es supera amb un total de més de 12 mil persones, una xifra molt positiva en comparació a la temporada passada.

(GALERIA DE FOTOS: Les imatges de Vallnord-Pal Arinsal al pont de desembre)

Aquest pont de la Puríssima ha estat acompanyat de condicions immillorables per a tots els esquiadors i vianants: una temperatura favorable i unes estat de pistes molt bo. Els clients han pogut gaudir durant tot el pont no només de pistes sinó també de totes les activitats alternatives. En total, el 92% de les activitats han estat disponibles durant tot el cap de setmana. Els clients podien gaudir des dels circuits d’esquí de muntanya com els de raquetes de neu, però també d’activitats molt valorades com els trineus per als més petits, el Big Zip i algunes de les novetats com l’snowtrike que s’han pogut veure per pistes durant tot el cap de setmana o els buggies.

Però l’estació ha notat també un gran moviment de clients vianants que han volgut gaudir de la puríssima amb la restauració a la neu. Vallnord – Pal Arinsal ha posat a disposició dels clients un total de 10 restaurants que ofereixen una diversitat gastronòmica. Aquests han pogut aprofitar d’una gran varietat des del sector Pal, fins al Coll de la Botella o al sector d’Arinsal. De la mateixa forma, els sopars nocturns d’alta muntanya al Pla de la Cot han estat un gran èxit durant aquest cap de setmana.

UNA TEMPORADA QUE JA SUPERA LES XIFRES DE L’ANY PASSAT
Aquesta temporada comença amb força des del primer dia. L’estació va complir el dia de la seva inauguració i a la vegada ho va fer amb xifres molt positives. Vallnord – Pal Arinsal dóna ara, amb el pont de la puríssima, per inaugurada la temporada 2019-2020 amb les xifres esperades, venint d’una temporada 2018-2019 amb condicions climatològiques complicades. L’any passat, en aquestes dates Vallnord – Pal Arinsal havia pogut obrir el 54% de pistes i aconseguit una mitja de 3.300 clients per dia, dels quals aquesta temporada ja ha pogut superar de forma substancial. L’estació celebra aquest inici de temporada amb sensacions molt gratificants.

EL PARE NOEL, L’ACTIVITAT ESTRELLA D’AQUESTES DATES
Un any més Vallnord – Pal Arinsal acull una de les activitats més esperades d’aquesta època. Durant aquest mes, el Pare Noel espera als més petits per recollir les seves cartes i fer que gaudeixin d’un moment màgic en dos punts de l’estació: la Caubella de Pal i el Coll de la Botella.

UNA ESTACIÓ OBERTA FINS AL 13 D’ABRIL
Fins al 13 d’abril, Vallnord – Pal Arinsal mantindrà la seva estació oberta i treballarà per oferir les millors condicions de neu. De cara al Nadal, l‘estació també se sent positiu, ja que gràcies a algunes precipitacions esperades i el treball en neu de cultiu, permetran oferir durant aquestes dates un nombre molt positiu d’instal·lacions.

Més informació sobre Vallnord – Pal Arinsal: www.vallnordpalarinsal.com