El passat dijous, dia 7 de gener de 20121, l’esquiador suís Mauro Caviezel va caure durant els entrenaments a Garmisch-Partenkirchen i va patir el que s’anomena una lesió cerebral traumàtica, segons ‘Swiss-Ski’. L’esquiador està ingressat a l’hospital i se sotmetrà a una avaluació mèdica addicional amb una actualització prevista per avui divendres. Caviziel també es queixa de dolor al genoll esquerre.

Christian Höflehner, cap del departament de competició a la Copa del Món de la marca d’Atomic, la que equipa a Mauro, va dir que “afortunadament, no hi ha perill per a la seva vida, però no sabrem fins a quin punt és greu el dany al genoll després de l’examen de divendres”.

L’esquiasdor de 32 anys, que es va endur el petit globus de la Super G la temporada passada, estava a punt de reparar-se d’una lesió del tendó d’Aquil·les que va patir durant l’estiu. De fet, va tornar prou fort per registrar la seva primera victòria a la Copa del Món d’aquesta temporada el mes passat a Val d’Isere (França), sent tambè segon al súper gegant de Val Gardena (Itàlia). Dos resultats que li permeten ser el líder de la classificació del SG de la Copa del Món d’Esquí Alpó i el cinquè classificat de la general.

Des de ‘La neu al dia’ li desitjem una ràpida i bona recuperacio.