Lucas Eguibar ha aconseguit el primer podi d’aquesta temporada a l’SBX de les Deux Alpes, primera competició de Copa del Món de la disciplina a la present temporada 2023-24

El donostiarra Lucas Eguibar (NKEF / DALTON), membre de l’Equip Nacional de SnowboardCross ha pujat al podi avui, 3 de desembre, a la Copa del Món de les Deux Alpes, a França.

L’actual subcampió de la general de Copa del Món, doble diploma olímpic i membre del Movistar SBX Team, es va exhibir a l’estació francesa finalitzant en una excel·lent 3a posició després del canadenc Eliot Grondin, guanyador de la prova, i l’austríac Alessandro Haemmerle. El suís Kalle Koblet va fallar als pocs metres de la sortida i va perdre tota opció de medalla.

També van participar a la prova els espanyols Antoni Toledo 35è (FCEH-BST)que va finalitzar a tan sols 0,13” del tall, Álvaro Romero (NKEF-DALTON) 43è i Bernat Ribera (FDEH-CSFC), que no va poder prendre la sortida .

Estic content amb aquest tercer lloc. Aquesta temporada anem a per totes!

L’esportista declarava després de travessar la meta: “Content amb el dia d’avui. A la final m’ha colpejat un, he perdut molta velocitat i ja no he pogut agafar-lo. Una pena, ja que a la part de baix podia haver atacat molt. Però content pel tercer lloc. L’any passat vaig començar 4t (a la primera competició) i vam començar millor així (amb aquest tercer). Que anem a totes aquesta temporada!”.

La propera prova de SBX WC serà a Cervinia el dia 15 i 16 de desembre.

D’altra banda, la nostra subcampiona olímpica Queralt Castellet es troba ja a Secret Garden (Xina) per disputar la prova de Copa del Món de Halfpipe. Allí mateix és on va fer història aconseguint la medalla de plata.