HEAD Sporstswear completa el catàleg d’aquesta temporada amb la línia Legacy desenvolupada al costat de l’esquiadora Lindsey Vonn. Després de 4 anys de col·laboració, HEAD Sportswear compta novament amb el suport de Lindsey Vonn per a la creació i disseny de la línia Legacy, la més premium i femenina del catàleg.

Per a aquells pocs que encara no la coneguin, Lindsey Vonn, va ser atleta de l’equip WCR (World Cup Rebels) i es va proclamar dues vegades campiona del món amb esquí alpí i or olímpica a Vancouver (2010).

La gran incorporació Legacy aquesta temporada és la nova jaqueta esportiva ASHLEY

Dins el catàleg de HEAD Sportswear, la línia Legacy és la més exclusiva. Vegem a continuació per què: En primer lloc, totes les peces són d’alta costura i per això s’han confeccionat amb els millors teixits, entre els quals Prima Loft, llana merino o caixmir. En segon lloc, cadascuna de les peces incorpora tecnologies de gran rendiment. Exemple d’això és la tecnologia MXM (Moisture Transfer Microfiber) que aconsegueix una ràpida transferència de la suor a la superfície. Finalment, el disseny de cadascuna s’inspira en les darreres tendències: colors terracota i verds, estampats pin-up, a més de peces amb pèl sintètic i brillants.

+ DESCOBREIX LA NOVA LÍNIA LEGACY EN AQUESTA GALERIA D’IMATGES

Aquesta temporada Legacy incorpora peces totalment noves, tant tècniques per a pistes, com lifestyle per al post-esquí, però totes amb el mateix ADN: elegants, femenines i exclusives.

La gran incorporació Legacy aquesta temporada és la nova jaqueta esportiva ASHLEY. Aquest nou model, encara que segueix estant confeccionada amb ploma real, és més fina que la icònica jaqueta TIFFANY, present a la col·lecció des de la primera temporada Legacy. Seguint amb les novetats, a més de l’armilla DAISY VEST, disponible amb els mateixos colors que la jaqueta TIFFANY (Negre, ivori, daurat i menta), Legacy incorpora una nova armilla a la col·lecció, el model EVA VEST que, dissenyat amb pèl sintètic en l’exterior, es converteix en una peça ideal per al post-esquí.

En aquesta col·lecció, no podia faltar l’elegant granota LEGACY ONE-PICE, disponible en ivori i negre que, gràcies al seu tall i cinturó realça la figura femenina sense deixar de banda la comoditat.

I, parlant de confort, la línia incorpora de nou els pantalons amb tirants JET BIB PANTS.

A més d’aquestes peces principals, la col·lecció també incorpora capes intermèdies per combatre el fred (MIDNIGHT BODY) així com jerseis de llana merino i caixmir per a un look pensat per a fora de pistes (AMBER PULLOVER).

La col·lecció completa ja està disponible a head.com ia les botigues més exclusives d’esquí.