Lindsey Vonn, l’esquiadora més reeixida de tots els temps, va presentar la seva pròpia línia de roba d’esquí “Línia Legacy” en ISPO Munic, l’aparador d’articles esportius més gran de món. El diumenge 26 de gener el llegendari Blitz Club va obrir les seves portes a una vetllada única. HEAD Sportswear va presentar la seva col·lecció 2020/21 entre la qual destaca la línia “Legacy” desenvolupada al costat de la icona de l’esquí Lindsey Vonn.

La col·lecció càpsula de Skiwear combina materials excepcionals i moderns amb un concepte innovador que s’inspira en la dècada de 1970. Un aspecte completament nou per HEAD Sportswear que anuncia una nova era. Lindsey Vonn no és només una atleta fascinant, la doble campiona mundial també ho és a la catifa vermella: el 2017, 2018 i 2019 va ser inclosa en la llista “Fashionable 50” de la revista Sports Illustrated i, per tant, va ser reconeguda com una de les atletes més elegants de l’món. Ara en HEAD Sportswear pot aportar la seva passió per l’esquí i per la moda, així com el seu estil en la seva pròpia col·lecció.

Johan Eliasch, president i CEO del Grup HEAD, va ser l’encarregat d’obrir la vetllada. A això li va seguir una desfilada de moda en el qual es van presentar les línies Ski i Rebels, amb ball inclòs per subratllar la part esportiva de les col·leccions. Com a punt culminant, la nova Legacy Line es va presentar a al final i Lindsey Vonn va pujar a l’escenari. La nord-americana va explicar la seva visió de la roba d’esquí i com planeja implementar-la amb HEAD Sportswear en el futur.

L’atenció se centra en el processament de materials innovadors i un disseny modern i elegant. De fet, Vonn ja està treballant en les pròximes col·leccions per ampliar encara més la línia juntament amb l’equip de disseny de HEAD Sportswear.