Tot i que algunes persones, afortunades, ja s’han tornat a posar els esquís, d’altres s’estan preparant per fer-ho tan aviat. A finals d’agost, tot el circuit blanc tornarà a estar a les pistes, ja sigui a les glaceres d’Europa o a les estacions d’esquí de l’hemisferi sud

Així doncs, abans que tothom faci la maleta i se’n vagi cap a Argentina, Xile o Nova Zelanda per trobar les condicions hivernals que busquen, fem una ullada a la situació actual.

Tot i que encara s’està esperant neu natural a l’hemisferi sud, no hi ha res de què preocupar-se per als equips que creuaran l’oceà. Les sortides no estan programades fins a mitjans d’agost o fins i tot principis de setembre.

Les primeres curses FIS de la nova temporada estan programades per als dies 27 i 28 de juliol a El Colorado

A la localitat argentina de Cerro Castor a Ushuaia, diversos equips instal·laran el seu camp base. Aquests inclouen Itàlia, Suïssa, França, Alemanya, Àustria i Suècia.

A Xile, les condicions semblen una mica més favorables en aquests moments, amb nou pistes obertes, segons es poty llegir al web de la FIS. Les primeres curses FIS de la nova temporada estan programades per als dies 27 i 28 de juliol a El Colorado.

Com que les pistes de Xile són molt adequades per a l’entrenament de velocitat, no és d’estranyar que els esquiadors de velocitat hi vagin per entrenar.

Noruega, Alemanya, Amèrica, Àustria i Suïssa hi seran.