Després d’aprovar-l’aixecament del tancament perimetral provincial i la mobilitat regional, l’estació d’Astún obrirà les portes complint tots els protocols de prevenció de la Covid-19 validats per les autoritats sanitàries.

L’estació aborda l’obertura a l’inici del Nadal, complint en tot moment la normativa Covid. A fi d’evitar aglomeracions es recomana la compra anticipada dels forfets a través del sistema de venda on-line habilitat a www.astun.com. Serà obligatori l’ús de la màscara mentre duri el transport en els remuntadors, així com en les zones d’espera i àrees d’accés. També en els espais tancats, edificis i zones comunes com restaurants, botigues o punts d’atenció al client. Es limitarà l’aforament en els espais tancats, on es recomana mantenir una distància mínima de 1,5 metres entre persones. Es reforçarà el servei de neteja i desinfecció d’espais comuns i es col·locaran dispensadors de gel hidroalcohólico en diferents punts de l’estació.

Una de les prioritats de l’estació, és la salut dels visitants, dels seus treballadors i de totes les persones que viuen a l’entorn com ja es va fer durant l’estiu, on la instal·lació va demostrar estar a l’altura del moment que travessem. En aquest sentit, l’estació demana als seus visitants que segueixin les directrius que trobaran detallades a l’estació i al web www.astun.com per tal d’aconseguir preservar la seguretat sanitària i amb això l’activitat que tots desitgem.

Així doncs, com un dels motors de la Vall de l’Aragó animen a tots a venir a l’estació a partir del dia 23, “on es trobarà un entorn segur amb bona neu i condicions òptimes on poder gaudir de l’esquí i les activitats de muntanya que ens ofereix aquest entorn privilegiat a la part més alta de la vall de l’Aragó”, diu el comunicat de la pròpia estacio.