Febrer ha estat el millor mes de la història a Javalambre i Valdelinares.

La temporada d’esquí finalitza a les estacions de Terol el dia 19 de març vinent amb un balanç satisfactori per la gran afluència d’esquiadors i les condicions excepcionals de la neu des de l’obertura. De fet, el mes de febrer es pot qualificar d’històric dins la trajectòria de Javalambre i Valdelinares.

Les condicions meteorològiques dels darrers dies, especialment per les altes temperatures, no permeten que l’esquí es pugui practicar amb la qualitat i la quantitat de neu adequades.

Amb aquesta mesura s’avança uns dies el final d’una temporada més curta per l’obertura de les estacions a meitat del mes de gener. Tot i així, els esquiadors han pogut gaudir durant unes setmanes d’una neu amb gruixos i qualitat immillorables gràcies al treball de les estacions de Javalambre i Valdelinares que, a una setmana des de la seva obertura, tenien el 100 per 100 dels seus dominis esquiables oberts per a la pràctica de l´esquí.

D’altra banda, s’ha treballat de manera intensa per dur a terme l’activitat prevista per a tota la temporada, inclosos els grups d’esquiadors que tenien els viatges programats al mes de desembre.

El balanç que es fa, per tant, des del Grup Aramón és satisfactori per l’estat de les pistes, el nombre d’esquiadors i la procedència, que va ampliant el nombre de comunitats autònomes que trien les estacions de Terol, i l’acolliment dels diferents programes i activitats.

En aquest sentit, el llançament de l”Aprèn a esquiar’ ha atret centenars d’esquiadors que volien fer a Javalambre els seus primers passos a l’esquí instruïts per l’equip de l’Escola Esquí & Snow Aramón. Esdeveniments com les festes Snowy Trineus per als més petits o les baixades de torxes també han suposat un gran atractiu afegit a l’estat de les pistes. Valdelinares, a més, ha estrenat el seu après ski amb una Valdelinares Winter Session que promet continuar les properes temporades