D’acord amb el govern de la Generalitat, i el seu pla progressiu d’obertura de les activitats, les estacions catalanes han decidit de forma conjunta, iniciar la temporada d’esquí el proper dilluns dia 14 de desembre.

A la primera fase obriran d’una manera progressiva i gradual amb una limitació de la venda de forfaits en funció de l’àrea oberta en cada moment per evitar aglomeracions.

La venda de forfaits es farà exclusivament on-line i de forma anticipada per tal d’evitar les cues de primeres hores a les taquilles.

Totes les activitats que es realitzen a les estacions compliran amb la normativa Covid-19.

 La seguretat i la salut són les seves prioritats

Les estacions, i en nom seu l’ACEM (Associació Catalana d’Estacions de Muntanya), demanen als visitants que siguin responsables i respectin en tot moment les directrius de les autoritats sanitàries, així com de les indicacions d’aquestes.

També ens recorden que el fet de realitzar la pràctica a la muntanya, a l’aire lliure, fan de les estacions un entorn segur, amb amplis espais oberts; mentre que els remuntadors són un mitjà de transport segur, per la curta durada dels trajectes, perquè es fan a l’aire lliure en la gran majoria dels casos i perquè els viatgers van ben protegits.

I en tot moment, cal tenir present la consigna habitual: Mascareta – Distància -Higiene de mans.

A l’arxiu adjunt, hi ha la Guia de Bones Pràctiques