L’estació de Valdelinares obrirà dijous i Javalambre, ho farà dissabte que ve. Amb la neu que es preveu que caigui al llarg de la setmana, les estacions d’Aramón al Pirineu obriran tot el domini esquiable

La temporada d’esquí arrenca a les estacions del Grup Aramón a Terol amb l’obertura, aquesta setmana, de les estacions de Valdelinares i Javalambre. La primera ho farà el dia 19 de gener i la segona, el proper dia 21.

La previsió és que, al llarg dels dies, les dues estacions ampliïn els dominis esquiables amb l’obertura progressiva de les pistes i els remuntadors.

Després d’un inici de temporada amb condicions meteorològiques excepcionals que han impedit l’obertura d’aquestes estacions del Sistema Ibèric de Terol, des del Grup Aramón mostren la seva satisfacció amb aquesta “entrada de l’hivern que permetrà iniciar la temporada i atraure un important nombre de visitants”.

Aquestes condicions meteorològiques i la previsió d’obertura han permès a l’equip d’Aramón a Terol incorporar-se als seus llocs de treball per preparar les estacions per a l’inici de la temporada. Amb l’ampliació del domini esquiable es completarà totalment la plantilla.