Com cada any, les estacions d’Aramón es vesteixen de Nadal per celebrar el Nadal i el Cap d’Any amb els seus esquiadors. El dia 24 de desembre, el Pare Noel i els seus elfs recorreran les nostres pistes recollint els missatges de tots els esquiadors, especialment els nens i nenes. No només es podran fotografiar amb aquest il·lustre personatge, sinó que també podran lliurar directament les cartes i els desitjos d’última hora.

• A CERLER, el Pare Noel iniciarà el seu recorregut a Cerler 1500 a les 10.30 h. i recorrerà Cota 2000 – Collado de Sarrau (on el cor #cerlerenamora) – Colladeta i finalitzarà al Jardí de Neu d’Ampriu.

• El Pare Noel arribarà al sector Anayet de FORMIGAL a les 12 hores. Aquí saludarà els més petits del Jardí de Neu i l’ajudarem a agafar forces per a la nit amb una xocolata calenta a què esteu tots convidats. Des d´aquí recorrerà tota l’estació de Formigal amb els seus elfs.

El dia de Nadal, 25 de desembre, les estacions de Cerler i Formigal-Panticosa estaran obertes fins a les 14 hores.

A més, el 26 de desembre, el sector Panticosa obrirà la seva telecabina perquè el públic pugi a aquest sector de l’estació i gaudir de la zona de trineus o fer alguna passejada. Tant la telecabina com la cafeteria romandran obertes de 9 a 17 hores. Tot i això, el sector Panticosa es prepara per obrir la zona d’esquí de debutants quan les condicions meteorològiques ho permetin.

Cap d’Any a Aramón

A Aramón volem donar la benvinguda a l’any com es mereix i ens sumem a la celebració dels punts de la Terra on arriba abans el nou any.

• A CERLER, el recorregut de les campanades serà el següent: – A les 12.00 celebrem l’any nou de Nova Zelanda a la Terrassa Ampriu – A les 13.00 celebrem l’any nou de Kamtxatka (Rússia) a Colladeta Burger – A les 14.00 Celebrem l’any nou de Sydney (Austràlia) a la terrassa de Cota 2000 – A les 17.30 Celebrem l’any nou de Myanmar a Remáscaro Après-Ski.

• A FORMIGAL, les primeres Campanades es donen a Izas la celebració continuarà amb aquest programa:

– A les 12.00, Campanades a Izas amb Lacasitos per als més petits – A les 16.00, les campanades sonaran a Marchica

– A les 18.30, quan ja es fa de nit, celebrarem la baixada de torxes, ja tradicional a la nostra estació.

– A les 19.00 acomiadarem l´any amb focs artificials.

– A les 21 hores, el nostre espai M the Club ha organitzat un sopar de nit de Cap d’Any molt especial. L’adreça de reserves és reservasrestaurantef@formigal.com – Després de les Campanades, a partir de les 00.30 hores, es prepara una gran festa a M the Big Room.

Música, experiències i apres ski

Aquesta temporada, l’estació de Formigal aposta per la música en directe durant la jornada d’esquí a les terrasses i aquest Nadal ho celebra amb la posada de llarg dels espais Terrassa Boutique Sarrios by Veuve Cliquot, l’ampliació de Garmet by Mar de Frades i la terrassa d‘Izas.

Els dies 29, 30 i 31, gaudirem dels ‘Aperitius Veuve Clicquot’, l”Izas Live Sky’ i ‘Mar de Frades pop&dance’ amb artistes com Landikhan, Piem, Juan Valiente o Carlos Jean amb qui celebrarem les campanades al migdia del dia 31 a la terrassa d’Izas. El dia 27, a Formigal, vam inaugurar M THE BIG ROOM un espai ubicat a l’antic ‘Tralalá’, amb Alvama Ice. Aquest artista, dj de música urbana del moment, va aconseguir el milió de seguidors amb Tik Tok amb la seva música durant el confinament. Amb els seus propis remixes i mushups amb ritmes de reguetó, trap o hip hop, ha conquerit el públic.

A Cerler, l’après ski se celebrarà cada dia a la terrassa de Remáscaro amb artistes convidats com Göly (divendres 30 de desembre), Mario Beni (dimecres 4 de gener) o Diego Aguas, el 7 de gener. Les experiències que es viuen a les nostres pistes poden ser un gran regal de Nadal. A Cerler, l’activitat OBRIR EMPREMTA és única i permet als esquiadors fer unes primeres baixades amb les pistes acabades de trepitjar, abans de l’obertura de l’estació. Després els espera un bon esmorzar per reposar forces. Aquesta activitat es fa els dies 28 i 31 de desembre.

Estacions Aramón i part de neu

Les estacions de Javalambre i Valdelinares, a Terol, i el sector de Panticosa s’obriran al públic quan les condicions meteorològiques ho permetin.