Les noves botes FISCHER ONE i FISCHER TWO tenen el clar objectiu de fer de l´esquí una experiència més amena i divertida per als més petits i les seves famílies. Molts pares han experimentat quant esforç es necessita per transmetre la seva passió per l’esquí als seus fills. Comença preparant els nens per a la muntanya i la part més difícil sol ser posar-se les botes d’esquí.

Tradicionalment, les botes d’esquí per a nens han estat versions en miniatura de les construccions per a adults, cosa que dóna com a resultat botes que són massa pesades, rígides i difícils de manejar per als més petits.

Les botes FISCHER ONE i FISCHER TWO són ​​fàcils i intuïtives de posar, gràcies a un disseny exclusiu d’entrada ampla i sistemes de tancament provats pels nens i aprovats pels pares

Amb les FISCHER ONE i FISCHER TWO, desafiem l’status quo i ens vàrem disposar a reinventar la manera com es dissenyen les botes d’esquí per a la propera generació d’esquiadors. Les botes FISCHER ONE i FISCHER TWO són ​​fàcils i intuïtives de posar, gràcies a un disseny exclusiu d’entrada ampla i sistemes de tancament provats pels nens i aprovats pels pares. La carcassa de la bota va ser concebuda per alliberar pes i reduir material on no es necessita. Això fa que les botes siguin més lleugeres i alhora brindin l’estabilitat necessària perquè els teus fills segueixin aprenent la tècnica per esquiar.

La construcció càlida i duradora de l’interior impermeable de doble capa, en combinació amb el nou botí adaptat, protegeix els peus de la humitat i el fred.

Les característiques addicionals que fan que les noves FISCHER ONE i FISCHER TWO siguin l’elecció ideal per als nens són la sola GripWalk® de sèrie, l’indicador de bota esquerra/dreta i els adhesius inclosos per personalitzar i anomenar. Les botes FISCHER ONE i FISCHER TWO van ser reconegudes per la seva excel·lent innovació i disseny. Recentment van rebre el prestigiós premi ISPO Q4 2021.

La FISCHER ONE està disponible a les talles 15.5, 16.5, 17.5

La FISCHER TWO està disponible a les talles 18.5, 19.5, 20.5

Les botes estaran disponibles a les botigues a partir de la tardor 2022